×

Categorii

Pardoseala sportiva | Sali si Terenuri de Sport

Pardoseala Sportiva

Este foarte important ca intr-o sala sau pe un teren de sport sa existe o pardoseala adecvata activitatilor fizice.

O pardoseala sportiva trebuie sa fie usor de intretinut, antiderapanta, sa absoarba socul mecanic, astfel incat sa nu provoace leziuni sportivilor si sa nu impiedice sportivul sa isi elibereze intregul potential pe terenul de sport.

Pardoselile sportive se impart in doua categorii:

1.Pardoseli sportive de exterior, adica cele pentru terenurile de sport.

Pentru atletism, volei, handbal, baschet, tenis si multe de alte sporturi de exterior. Este musai ca acest tip de pardoseala sa reziste la frecare, conditii meteo si socuri mecanice.

2. Pardoseli sportive de interior, adica cele pentru salile de sport.

Acestea trebuie sa fie rezistente la greutate si trafic intens. Trebuie sa fie drepte si sa nu incurce cu nimic activitatea atletilor sau amatorilor, astfel incat ei sa reuseasca sa faca performanta. Si acest tip de pardoseala trebuie sa fie antiderapant si usor de curatat.

Fie ca este un teren de baschet, volei, handbal si alte sporturi care se practica atat in interior, cat si in exterior, noi avem solutia pentru fiecare tip de teren si sala de sport. Comercializam pardoseli pentru terenuri si sali de sport care sunt antiderapante si reduc considerabil riscul de accidentare.

Un alt avantaj al acestora este curatarea usoara. Fiind confectionate din polipropilena, nu se pateaza si se pot aspira, matura sau spala cu mopul fara nici o problema. Sunt rezistente la trafic intens, cat si la greutate si socuri mecanice. Razele UV nu prezinta o amenintare pentru pardoseala terenurilor de sport, astfel ca pot fi lasate sub influenta directa a soarelui, fara a se deteriora in timp.

Pardoselile noastre sunt pardoseli modulare, astfel ca ele au avantajul de a se monta si demonta usor, iar pentru locatiile aflate in chirie sunt solutia ideala –se pot reloca ori de cate ori este nevoie, iar investitia nu se pierde.

Va garantam cele mai bune solutii pentru o pardoseala excelenta.

Pardoseala Sportiva

Ai un proiect? Scrie-ne aici