• Pret redus

Pardoseala PVC Flexi-Tile Diamond 4mm Elite Galben

308,57 RON
203,65 RON Salveaza 34%
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Flexi Tile Diamond Elite este gama de produse care au compozitie PVC, ceea ce le face foarte rezistente. Ele sunt recomandate pentru garaje, magazine, birouri, ateliere si service-uri auto, sali de fitness, standuri de expozitie si multe altele. Ca orice alta pardoseala modulara, placile se imbina foarte usor si nu necesita pregatiri speciale inainte de montaj.

Dat fiind faptul ca sunt compuse din PVC, Flexi-Tile sunt rezistente la greutate mare, cat si trafic intens, ceea ce le face perfecte pentru folosirea in spatiile enumerate anterior. Ele sunt rezistente si in timp si se deterioreaza foarte greu.
Sunt rezistente la diferite solutii si solventi folositi in industrii. deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la patare sau deteriorare din punct de vedere al aspectului sau al utilitatii acestor pardoseli. Pana si modelele mai subtiri sunt rezistente, insa cele mai groase sunt evident superioare.
Razele UV sau contactul direct cu soarele nu trebuie sa va sperie, deoarece aceste pardoseli nu se decoloreaza in timp si nu isi pierd din utilitate. insa este recomandat sa nu le tineti perioade indelungate de timp la soare.
Se pot spala cu diferite solutii de curatat, fiindca acestea nu afecteaza. Se pot spala cu apa, se pot aspira sau se pot matura. Sunt rezistente si la uleiuri si, asa cum am precizat anterior, nu se pateaza, deci pot fi curatate foarte usor cu solutii chimice.
Sunt antiderapante, ceea ce se recomanda pentru folosirea in garaje, saloane si service-uri auto, cat si in hale industriale si sali de sport. Sunt tratate astfel incat sa previna alunecarea si accidentarea. Cricul sau capra auto se pot aseza fara probleme pe aceasta pardoseala.
Pardoseala Flexi-Tile se poate monta de catre oricine, deoarece merge pe principiul Do-It-Yourself. Placile se imbina foarte usor datorita sistemului interlocking si nu necesita pregatiri speciale inainte de montaj. Se pot lipi de stratul suport, insa nu este strict necesar.
Mersul in diferite tipuri de incaltari nu provoaca sunete nedorite sau cu un grad mare de zgomot, deoarece nu permit sunetului sa se propage atat de tare. Au un usor efect antifonic, datorita aerului care nu poate patrunde sub pardoseala.
Pardoseala Flexi-Tile Diamond Heavy Duty de 4mm Elite este compusa din PVC si este foarte rezistenta, si se indica montarea lor in spatiile enumerate. Au grosimea de 4mm si rezista la greutati mari. Modelul acestora este Diamant.
Ea prezinta o varietate de culori. Paleta de culori a gamei Elite cuprinde 3 culori standard: negru, gri deschis si gri inchis si 4 culori speciale: verde, albastru, galben si rosu.


Material

PVC

Dimensiune (cm)

50 x 50

Grosime (mm)

4

Model

Diamant

Tip de trafic

Intens

Pardoseala PVC Flexi-Tile Diamond 4mm Elite 

Flexi Tile Diamond Elite este gama de produse care au o compozitie PVC care le face foarte rezistente.  Paleta de culori a gamei Elite cuprinde 3 culori standard: negru, gri deschis si gri inchis si 4 culori special: verde, albastru, galben si rosu.

Placile de pardoseala Flexi Tile Diamond Elite 4mm*50x50cm sunt fabricate dintr-o compozitie de PVC proiectata pentru a fi durabila si comfortabila in zonele de trafic intens. 

Aceste placi pvc au grosimea de 4mm si sunt stantate cu modelul “diamant”.

Sistemul de imbinare modular reprezinta un avantaj al acestora la montaj. Instalarea lor se poate face de orice persoana si nu este nevoie de o pregatire speciala a podelei inainte de montaj.

Sunt recomandate pentru : Garaje, magazine, birouri, scoli, ateliere, service-uri auto,  sali fitness, locuinte, standuri de expozitie, podele temporare si multe alte intrebuintari.

 

Specificatii tehnice

Compus:

Standard

Finisaj:

Diamant

Grosime:

4mm

Aplicare:

Spatii comerciale, rezidentiale, targuri si expozitii, garaje, sali de gimnastica, bucatarii, scoli, gradinite, birouri, centre expozitionale.

Tip de trafic:

Acces auto, acces pietonal (trafic intens)

 

Reviews Reviews (0)

Total rating:
0 1 2 3 4
0/5
Based on 0 reviews
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)