×
Filtreaza dupa

Categorii

Covor PVC - Tarkett & Gerflor

Covor PVC

COVOR PVC

Comercializam si instalam covor PVC de calitate. Echipa nostra de profesionisti va ajuta atat in alegerea celui mai potrivit covor PVC pentru spatiul dumneavoastra cat si cu servicii de montare COVOR PVC la standard foarte ridicate.

Covor PVC omogen – este un covor PVC format dintr-un singur strat. Este o varianta eficienta ca pret, cu o rezistenta moderata. Este un covor PVC de trafic intens. Acesta are aceeasi structura in intreaga lui grosime. De obicei se gaseste in grosime de 2mm sau 1.5mm

Covor PVC eterogen – Este un covor PVC multistrat care este disponibil atat in varianta conform cat si in compact. Se poate folosi cu succes in cabinet medicale, scoli, spitale, birouri, spatii comerciale, etc.

Gerflor sau Tarkett. Gasiti in gama portofoliul nostru de produse covor PVC Gerflor sau covor PVC Tarkett. Tarkett este produs in Suedia iar Gerflor in Franta. Ambii producatori sunt cei mai renumiti la nivel mondial, au produse de calitate si acopera toate nevoile clientilor.

Covor PVC cabinet medical – In spatiile medicale este nevoie de o igiena ridicata, astfel ca alegerea unui covor PVC cabinet medical de calitate este foarte importanta. Acesta trebuie sa se poata igieniza foarte usor, sa fie rezistent la solutiile folosite in industria medicala dar si sa ofere un comfort acustic.

Covor PVC spatiu commercial – Pentru spatiile comerciale puteti allege un covor PVC din gama Premium care are finisaje de lux sau PVC in dale din gama Atraction. Este necesar ca acesta sa reziste la traficul intens si sa fie rezistent la masinile de curatenie.

Covor PVC scoala – In unitatile de invatamant precum scoli ,gradinite, after school sau alte spatii destinate invatamantului, cand alegeti un covor PVC, trebuie sa alegeti un Covor pvc care sa fie foarte rezistent, sa se poata igieniza usor si sa aiba un aspect placut. Puteti alege din gama Gerflor Premium sau Tarkett.

Covor PVC antibacterian – este foarte important sa alegeti un covor PVC potrivit pentru spatiul pe care il amenajati. Producatorul Gerflor are in portofoliu covor PVC antibacterian care este tratat cu tratamente precum Evercare, PUR, Protectsol

Covor PVC Antiderapant – Este folosit in mod special in zonele predispose la umiditate sau unde sunt folosite substante alunecoase, de exemplu in bucatarii, bazine de inot, etc. Un covor PVC antiderapant trebuie sa poata fi intretinut si curatat usor. Astfel ca acest tip de covor PVC are tratamente de suprafata precum Sparclean, Sanosol si PUR.

Covor PVC antistatic - Folosit in zonele unde exista este nevoie de o pardoseala disipativa. Este necesar in salile de operatie, cabinete imagistica, spatii de productie, laboratoare de cercetare)

Montare covor PVC. Echipa Smartfloors ofera servicii profesionale de instalare covor PVC. Daca sunteti in cautarea unui partener de incredere si a unei echipe profesioniste pentru montare de covor PVC, va stam la dispozitie.

Covor PVC

Ai un proiect? Scrie-ne aici