• Pret redus

Pardoseala modulara PP Fonner Vents Forest Green

171,41 RON
119,99 RON Salveaza 30%
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pardoseala PP modulara Fonner Vents Forest Green

 

 

Aceasta pardoseala este ideala pentru a acoperi diverse tipuri de suprafete, atat in interior, cat si in exterior. Se remarca prin duritatea foarte mare, dar si pentru rezistenta in timp.

Durata de viata a acestei pardoseli ajunge pana la 20 de ani.

Avantajul acestora fata de alte pardoseli este montajul rapid, pregatirea minima a locului inaintea montarii dar si costurile reduse pentru montaj si intretinere.

Cu ajutorul acestora puteti crea un numar nelimitat de modele din diferite culori. Datorita sistemului modular de montaj

aceasta pardoseala poate fi oricand mutata sau modificata.

 

Forma placilor nu permite adunarea de apa sau lichide. Acestea se dreneaza imediat, iar suprafata de contact va fi intotdeauna curata.

Pardoseala este rezistenta la lichide si substante chimice, antiderapanta, rezistenta la variatii de temperaturi, usor de intretinut.

Acestea se pot instala in foarte multe locuri. Se pot monta in service-uri auto, garaje, ateliere de detailing auto, subsoluri, pe langa piscine sau alte locuri umede, sali de sport sau chiar si in exterior pe terenurile de sport (baschet, tenis, etc) Se pot monta pe alei.

Sunt destul de dure incat sa reziste fara probleme la mersul pe ele cu autovehiculul. Se pot monta pe aleile care duc spre garaj sau in curti si terase.

 

Un mare avantaj al acestora fata de vopselele speciale este faptul ca sunt demontabile. Se pot demonta si muta fara a le fi afectat sistemul de prindere. Deoarece in Romania sunt foarte multe locatii inchiriate acestea sunt o solutie optima pentru aceste spatii. Cand se schimba locatia acestea se pot reloca sau se pot vinde ca si second - hand.

 

Se potrivesc perfect climei din Romania, rezista atat la inghet si temperaturi joase cat si la temperaturi inalte.

 

Suprafata pe care se monteaza trebuie sa fie relativ dreapta, sa nu aiba gauri mari in aceasta. Daca sunt prezente mici scobituri sau crapaturi acestea se pot monta peste fara a fi nevoie sa fie refacuta podeaua.

 


 


La orice comanda, puteti opta pentru o randare gratuita pentru a vedea cum va arata spatiul dupa montaj!

 

Denumire: Fonner Vents Forest Green ventilat

Dimensiune placa: 400*400*18mm

 

Greutate: 650g/ placa; 4062.5 g/mp

Mp/placa: 0.16 mp

Grosime:18mm

Material: 100% PP polymer de inalta densitate

Trafic: intens

 

 

 

 

 

S-ar putea sa-ti placa

Reviews Reviews (0)

Total rating:
0 1 2 3 4
0/5
Based on 0 reviews
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

Pagina: 1