×
Filtreaza dupa
Price
-
Marca
Locatie instalare
Inaltime minima plot
-
Inaltime maxima plot
Material

Categorii

Pardoseala flotanta suprainaltata

Pardoseala flotanta

Pardoseli suprainaltate 
Pardoseala suprainaltata sau pardoseala flotanta este un sistem de pardoseala tehnica care rezolva mai multe probleme.

Aceasta se imparte in 2 categorii principale. Pardoseala suprainaltata de interior, care are structura din piedestale metalice si pardoseala flotanta de exterior, care are structura din ploturi din plastic. 

Pardoseala flotanta de exterior aduce avantaje precum drenarea apei, controlul temperaturii sub aceasta, trecerea pe sub aceasta cu diverse instalatii. Se poate folosi in terase, in zone umede sau direct sub razele soarelui sau a intemperiilor. De altfel aceasta se poate monta si pe straturi suport moi sau care trebuie protejate, de exemplu pe pat de nisip/ pamant sau peste hitroizolatia unei terase. 

Pardoseala suprainaltata de interior este cautata in zone precum cladirile de birouri, camere de servere, etc. Acestea au cateva caracteristici tehnice necesare, in special rezistenta la foc si rezistenta mecanica.

Daca in cazul pardoselilor flotante de exteriorm, finisajul este din placi ceramice sau metal, in interior cele mai intalnite panouri sunt cele din conglomerat lemnos sau panourile din sulfat de calciu. In unele spatii este nevoie de pardoseala suprainaltata conductiva ESD, in functie de cerintele proiectului. Pardoseala flotanta de interior se gaseste in finisaje de ceramica, parchet, mocheta sau finisaj hpl.

Acestea sunt variante foarte rezistente, cu un rol tehnic si estetic foarte imporant. De multe ori, in spatiile comerciale sau de birouri, se poate renova incaperea doar prin schimbarea panourilor, fara a mai fi necesara schimbarea intregii structuri, astfel ca avem o locatie renovata foarte repede.

Pardoseala flotanta

Ai un proiect? Scrie-ne aici