×
Filtreaza dupa
Price
-
Marca
Locatie instalare
Inaltime minima plot
-
Inaltime maxima plot
Material

Categorii

Ploturi pardoseala flotanta

Ploturi pardosela flotanta

Pardoseala foltanta de exterior este o pardoseala supra inaltata care este instalata pe piedestale din plastic. 

Aceasta pardoseala este una din putinele variante care pot fi montate peste hidroizolatie. Daca aveti o terasa care are o hidroizolatie, acest tip de pardoseala se preteaza perfect pe aceasta si nu o deterioreaza.

Ploturile sunt principalele elemente de structura pentru pardoseala flotanta de exterior. Ploturile sunt picioare reglabile din polipropilena, foarte rezistente, care sustin greutatea placilor ceramice.

Aceste ploturi sunt recomandate pentru exterior deoarece sunt fabricate din material plastic, rezistente la uv, umiditate si fluctuatie mare de temperatura. De altfel, baza acestora este foarte lata pentru a avea o amprenta cat mai mare

si a dispersa greutatea pe o suprafata cat mai mare.

Ploturile pentru pardoseala flotanta de exterior sunt reglabile pe inaltime. De altfel, acestea au reglaj pe orizonatala pentru a putea da cadere spatiului amenajat, sau pentru a da nivel drept cand stratul suport este inclinat.

Pentru pardoselile flotante de exterior intalnim o serie de accesorii care ajuta la finisarea pardoselii sau adauga cateva elemente de siguranta.

class="responsive"

Ploturi pardosela flotanta

Ai un proiect? Scrie-ne aici