×

POVESTEA NOASTRA


    Am inceput sa lucram in online acum mai bine de 12 ani.

Impedimentele intampinate pe parcurs, greselile facute, ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa ne dorim mai mult. Am deschis primul magazin online exclusiv cu toata gama de accesorii auto si tuning, la care, pe parcurs, am adaugat diverse gadget-uri, solutii de iluminat, sisteme de supraveghere. Si asa am ajuns la o gama variata de produse din diferite domenii.
    In timp, ne-am asociat cu specialisti din domeniul pardoselilor, oameni cu ani de experienta in spate si asa a luat nastere smartfloors.ro. Am "simtit" piata, am considerat ca e momentul sa venim cu ceva nou. Intr-o perioada in care lucrurile se desfasoara foarte rapid, in care evoluam si ne dorim sa terminam totul cat mai repede, am conceput proiectul smartfloors.ro, care se adreseaza in primul rand oamenilor foarte ocupati, care din 3 click-uri isi pot comanda pardoseala dorita; pentru oamenii care vor sa faca lucrurile cu mana lor, sau pentru cei care fiecare minut dintr-o amenajare conteaza.

            

PRODUSELE NOASTRE


Gama de produse pusa la dispozitie este foarte variata. De la pardoseli modulare pana la mochete si covor PVC. La noi gasiti atat produse pentru interior, cat si pentru exterior. Pentru trafic moderat pana la trafic extrem. Pardoseli de terase, gradini si garaje, pana la pardoseli pentru birouri, dormitoare, camere de copii, si chiar pardoseli pentru locuri de joaca si terenuri de sport.

CUM LIVRAM

Comenzile pot fi livrate in sistem propriu, pot fi ridicate de catre client de la depozitul nostru sau le putem livra printr-o firma de curierat agreata de noi sau de client, care sa indeplineasca toate conditiile de transport necesare pentru o livrare sigura si rapida.

SHOWROOM & DEPOZIT

Pe langa magazinul online, produsele pot fi vazute in showroom-ul nostru din Bucuresti. Este micut, dar cochet, si tot aici vei primi sfaturi de specialitate, suport si consultanta de la unul dintre oamenii nostri de vanzari. In proximitatea showroom-ului se afla si depozitul, astfel incat, daca te hotarasti asupra unui produs si vrei sa il iei pe loc, te putem ajuta cu asta.

ECHIPA NOASTRA

Echipa noastra este formata din agenti de vanzari specializati si pregatiti pe acest segment, personalul de la departamentul tehnic si montaj, toti lucrand impreuna pentru a oferi cele mai bune produse si servicii.

TELUL NOSTRU

Cand am inceput proiectul smartfloors.ro, ne-am gandit ca vrem sa facem cunoscuta pe piata din Romania, pardoseala modulara cu sistem de montaj interconetabil, pe criteriul DIY (do it yourself). Telul nostru este sa oferim produse care pot fi montate rapid si usor, produse pretabile atat pentru zona rezidentiala, cat si pentru proiecte mari, cum ar fi cladiri de apartamente si birouri, sali de evenimente, terase si restaurante, terenuri de sport etc.

Ai un proiect? Scrie-ne aici