×

Categorii

Gazon artificial modular de calitate| Smartfloors.ro

Gazon Artificial Modular

Gazonul artificial este o solutie excelenta pentru spatiile in care nu se poate monta gazonul natural, de exemplu, pe terasa sau pe balcon. Multi prefera acest tip de gazon, deoarece este mult mai usor de ingrijit si nu necesita la fel de multa atentie ca cel natural.

Gazonul artificial pe care noi il comercializam este gazon artificial modular, ceea ce il face foarte usor de montat. Datorita sistemului interlocking, placile se imbina rapid, iar montajul se realizeaza intr-un timp foarte scurt. Partea inferioara este confectionata din polipropilena, ceea ce il face foarte rezistent, atat la greutate, trafic intens, cat si in timp. Este ventilata, permitand astfel, uscarea rapida a gazonului. Partea superioara reprezinta gazonul insusi; acesta fiind placut la atingere si imita foarte bine gazonul natural.

Ele pot fi montate oriunde, iar suprafata poate prezenta imperfectiuni sau grad de inclinare, acestea nefiind o problema pentru gazonul modular de la Smartfloors. Este rezistent la razele UV, cat si la variatiile de temperatura, astfel ca puteti avea o curte verde pe tot parcursul anului.

Mai jos puteti vedea modelele de gazon artificial comercializate de noi.

Gazon Artificial Modular

Ai un proiect? Scrie-ne aici