×
  • La reducere!

Covor PVC Gerflor Taralay Impression Compact Mohair Dark 0766

124,99 RON
99,99 RON / mp Salveaza 20%
cu TVA
Cantitate
in stoc furnizor

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Gerflor Taralay Impression Compact Cemento Capri 0524

este un covor PVC eterogen produs de Gerflor, in Franta. Gerflor este unul dintre cei mai mari producatori de covor PVC din lume. Produsele sunt fabricate in Franta, iar calitatea lor este verificata la cele mai inalte standarde.

Gerflor produce o gama numeroasa de covoare PVC avand produse care acopera orice necesitate din domeniul pardoselilor.

 

Gerflor Taralay Impression Compact Cemento Capri 0524  este un covor pvc eterogen, in grosime de 2mm care este foarte eficient ca si cost, are o gama de culori foarte mare si se potriveste in spatiile cu trafic. Spre deosebire de covorul PVC omogen, este format din 3 straturi. Spatele acestuia este intarit cu fibra de sticla, iar stratul de culoare are deasupra un strat de uzura .

 

PROTECTSOL 2 – Gama Taralay beneficiaza de un tratament care aduce un plus de rezistenta atat la factorii fizici cat si la factorii chimici. PROTECTSOL 2 este un tratament brevetat de catre compania Gerflor si este conceput special pentru a face covoarele PVC rezistente la solutiile chimice folosite in industria medicala, precum betadina, iodina, eosina, solutii pe baza de alcool.

Cu ajutorul tratamentului de suprafata, covorul PVC se curata mult mai usor decat covoarele PVC netratate, iar petele nu adera pe suprafata materialului. Acesta nu contine form aldehide, metale grele si este conform REACH.

 

Gerflor Taralay Impression Compact Cemento Capri 0524 este prietenos cu mediul, dar si cu instalarea in spatiile locuite. Emisiile de compusi organici volatili sunt sub limita de detectare (VOC <10 μg / m3), iar produsul are clasificarea A+ (clasa maxima), certificarea Floorscore si M1 pentru calitatea aerului din spatiile unde este instalat.

Acesta are o eficienta impotriva bacteriilor de peste 99% in mai putin de 24 de ore dupa ce este instalat, conform ISO22196.

 

Gama Taralay Impression are o suprafata uniforma, lipsita de pori,  care face o bariera impotriva lichidelor de orice tip iar petele nu adera la acesta.

Diferenta intre Taralay Impresion si Initial este tratamentul imbunatatit pentru impresion, iar nivelul de amortizare a zgomotului este mai bun pentru Taralay Impression.

Comfort sau compact ? Ambele produse fac parte din aceasi gama de produse. Finisajul si stratul de uzura este identic. Diferentele sunt in stratul posterior. Grosimea acestuia este mai mare si aduce avantaje atat de rezistenta, cat si de izolare fonica.

Un alt avantaj este acela ca, avand o grosime mai mare, imperfectiunile pardoselii vor fi mai putin vizibile.

 

Covorul PVC se produce in role, care au de obicei 2 m latime, iar lungimea este de 20 sau 25 metri liniari.

Montarea covorului PVC se face pe suport solid si nivelat. Cel mai indicat este ca montajul sa se faca peste o sapa autonivelanta, iar covorul PVC este lipit cu adeziv pe stratul suport.

Imbinarile intre bucatile de covor PVC se fac prin sudare cu  cordon de cauciuc. Sudura se face cu ajutorul unei suflante de aer cald.

 

De cele mai multe ori este nevoie de obtinerea avizului DSP pentru unele spatii cu destinatie medicala sau care necesita o igiena inalta. Astfel ca covorul PVC  va fi montat tinandu-se cont de anumite norme de instalare. Principalele detalii sunt montajul covorului in scafa (ridicat pe perete aproximativ 5-8 cm), iar sudarea colturilor sa se faca cat mai cursiv, incat curatatea sa fie facila.

Daca aveti un proiect si doriti instalarea covorului PVC Gerflor Taralay Impression Compact Cemento Capri 0524 va stam la dispozitie, atat cu servicii de instalare, documentatie de conformitate si fise tehnice, dar si servicii postinstalare, precum mentenanta, tratamente sau reconditionare.

 

Caracteristici:

Gerflor Taralay Impression Compact Cemento Capri 0524  se preteaza in destinatii cu trafic intens precum: cabinete medicale, bucatarii, vestiare, gradinite, scoli, spitale, spatii comerciale, etc

Antiviral si antibacterial

Are un design directional si o paleta larga de culori si imprimeuri.

Este eterogen, in 3 straturi, din care un strat este de uzura.

Taralay Impression

Varianta:

Tip covor PVC: Eterogen

In placi sau in rola: In rola (se poate comanda si sub forma de placi din PVC)

 

Specificatii tehnice

Tip covor PVC: Eterogen

Grosime: 2

Grosime strat uzura: 0.7

Greutate: 2.64 kg / mp

Latime rola: 2m

Lungime rola: 25m

Izolare fonica: 8 dB

Clasificare la incendiu:Bfl-s1

Tratament suprafata: Protecsol®2

Calitate aer VOC: <10 μg / m3

Confort la calcare: clasa b

Clasa Aderenta: R10

Strat comfort: Nu

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici