×
  • Pret redus

Pardoseala PVC Flexi-Tile Standard Textured 4.5mm ECO Gri Inchis

335,02 RON
221,11 RON / mp Salveaza 34%
cu TVA
Cantitate

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Flexi Tile Textured Eco este gama de produse care au compozitie PVC, ceea ce le face foarte rezistente. Ele sunt recomandate pentru garaje, magazine, birouri, ateliere si service-uri auto, sali de fitness, standuri de expozitie si multe altele. Ca orice alta pardoseala modulara, placile se imbina foarte usor si nu necesita pregatiri speciale inainte de montaj.

Dat fiind faptul ca sunt compuse din PVC, Flexi-Tile sunt rezistente la greutate mare, cat si trafic intens, ceea ce le face perfecte pentru folosirea in spatiile enumerate anterior. Ele sunt rezistente si in timp si se deterioreaza foarte greu.
Sunt rezistente la diferite solutii si solventi folositi in industrii. deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la patare sau deteriorare din punct de vedere al aspectului sau al utilitatii acestor pardoseli. Pana si modelele mai subtiri sunt rezistente, insa cele mai groase sunt evident superioare.
Razele UV sau contactul direct cu soarele nu trebuie sa va sperie, deoarece aceste pardoseli nu se decoloreaza in timp si nu isi pierd din utilitate. insa este recomandat sa nu le tineti perioade indelungate de timp la soare.
Se pot spala cu diferite solutii de curatat, fiindca acestea nu afecteaza. Se pot spala cu apa, se pot aspira sau se pot matura. Sunt rezistente si la uleiuri si, asa cum am precizat anterior, nu se pateaza, deci pot fi curatate foarte usor cu solutii chimice.
Sunt antiderapante, ceea ce se recomanda pentru folosirea in garaje, saloane si service-uri auto, cat si in hale industriale si sali de sport. Sunt tratate astfel incat sa previna alunecarea si accidentarea. Cricul sau capra auto se pot aseza fara probleme pe aceasta pardoseala.
Pardoseala Flexi-Tile se poate monta de catre oricine, deoarece merge pe principiul Do-It-Yourself. Placile se imbina foarte usor datorita sistemului interlocking si nu necesita pregatiri speciale inainte de montaj. Se pot lipi de stratul suport, insa nu este strict necesar.
Mersul in diferite tipuri de incaltari nu provoaca sunete nedorite sau cu un grad mare de zgomot, deoarece nu permit sunetului sa se propage atat de tare. Au un usor efect antifonic, datorita aerului care nu poate patrunde sub pardoseala.
Pardoseala Flexi-Tile Textured ECO de 4.5mm este compusa din PVC si este foarte rezistenta, si se indica montarea lor in spatiile enumerate. Au grosimea de 4.5mm si rezista la greutati mari. Modelul acestora este Textured.
Ea prezinta o varietate de culori. Paleta de culori a gamei Elite cuprinde 2 culori standard: negru si gri inchis.


Material

PVC

Dimensiune (cm)

50 x 50

Grosime (mm)

4.5

Model

Textured

Tip de trafic

Intens

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici