• Pret redus

Pardoseala PP modulara Fonner Sport exterior

235,70 RON
164,99 RON Salveaza 30%
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Fonner Sports pentru exterior sunt special concepute pentru a fi utilizate pe terenurile de sport, dar pot fi folosite si pentru locurile de joaca, pentru pistele de masini, locuri de parcare si altele.  Deoarece placile sunt ventilate, ele sunt folosite pe terenurile de sport pentru a inlatura posibilitatea formarii baltilor in urma ploilor.

Materialul din care sunt confectionate este polipropilena. Fonner Sports se curata usor si sunt antiderapante, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la alunecari sau accidentari.

Se monteaza extrem de simplu prin imbinare datorita sistemului interlocking si pot fi oricand relocate, făra a se deteriora.  Sunt solutia ideala pentru locatiile aflate in chirie tocmai datorita acestui aspect.

Sunt rezistente la temperaturi ridicate, cat si la cele scazute, astfel ca nu necesita demontarea pe perioada de iarna. Culoarea acestora este rezistenta in timp si nu se degradeaza sub influenta razelor solare. 

 Material: Polipropilena

 Dimensiune placă (cm):  30.48 x 30.48

 Greutate placă (g):  330

 Grosime (mm):  15.8

S-ar putea sa-ti placa

Reviews Reviews (0)

Total rating:
0 1 2 3 4
0/5
Based on 0 reviews
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)