1234 (201 products)

Ultimele recenzii ale produselor

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe mar 26, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe feb 13, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Emil Secota Emil Secota pe ian 11, 2018

Recenziile magazinului ( 0 ) RSS Feed
0 1 2 3 4 (0/5)

Momentan nu exista niciun review al magazinului

Pardoseala pentru terenul de handbal

Published : 2018-09-27 15:49:49
Categories : Articole informative

Seria “Pardoseala pentru terenuri de sport” se apropie de sfarsit. Astazi incheiem aceasta serie si povestim despre Pardoseala pentru terenul de handbal! Practicat atat outdoor, cat si indoor, acest sport trebuie practicat pe un teren bine amenajat, care poate ajuta si chiar incuraja sportivii la performanta.

Pardoseala este importanta, aceasta fiind componenta principal a unui teren de sport. Confortabilitatea, aderenta si rezistenta sunt calitati “must have”. Rezistenta in timp, atat la trafic intens, cat si la greutate si socuri mecanice nu ar trebui sa fie o optiune, ci o necesitate.

Dimensiunile suprafetei de joc a unui teren de handbal sunt urmatoarele:

- lungime 40 m

- latime 20 m

- inaltimea portii trebuie sa fie de 2 m

Pardoselile sunt concepute astfel incat practicarea sporturilor sa se desfasoare in conditii propice dezvoltarii. Ele trebuie sa fie rezistente la frecare, socuri mecanice, deformare, uzura etc.

De altfel, pentru terenurile outdoor, pardoselile acestora trebuie sa fie rezistente la intemperii si sa aiba caracteristici optime si sigure. Tipurile de pardoseala pe care noi le propunem pentru construirea unui teren de handbal outdoor sunt:

·         Fonner Sport de exterior (pardoseala modulara din polipropilena, care se monteaza usor prin imbinare, datorita sistemului interlocking si este facuta special pentru a rezista la conditiile meteo nefavorabile si la temperaturi extreme)

·         Pardoseli poliuretanice tip tartan (tartan-ul este un material special din mastic sintetic elastic, folosit pentru amenajarea pistelor de atletism si a terenurilor sportive pentru a impermeabiliza si a mari rezistenta terenului la intemperii)

Pentru terenurilor de handbal indoor, recomandam folosirea urmatoarelor pardoseli:

·         Fonner Sport de interior (varianta de interior, neventilata, a pardoselii Fonner Sport de exterior.)

·         Flexi-Tile (pardoseala modulara din PVC care se monteaza tot prin imbinare, fiind antiderapanta este perfecta pentru terenurile indoor)

·         Parchet sportiv

·         Suprafete turnate indoor (pardoseli din cauciuc turnat, usor de intretinut si rezistente)

 

Oricare din aceste pardoseli reprezinta o alegere excelenta pentru un teren de handbal. Daca iti doresti mai multe detalii despre pardoselile sportive, poti “rasfoi” paginile virtuale ale site-ului nostru si daca nu gasesti ce cauti, ne poti contacta oricand!

Share this content

Add a comment

 (with http://)