1234 (202 products)

Ultimele recenzii ale produselor

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe mar 26, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe feb 13, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Emil Secota Emil Secota pe ian 11, 2018

Recenziile magazinului ( 0 ) RSS Feed
0 1 2 3 4 (0/5)

Momentan nu exista niciun review al magazinului

Tendinte in amenajarea garajului 2019

Published : 2018-10-10 15:49:41
Categories : Noutati

Vrei sa-ti infrumusetezi garajul, sa-i dai un nou look, insa nu stii de unde sa incepi...sau mai bine spus, cu ce sa incepi. Cand vine vorba despre schimbare, trebuie sa ne gandim cum abordam tot procesul. Tindem sa gandim prea mult? Sau facem fix opusul? Analizam fiecare situatie sau doar una singura? Cerem sfaturi sau luam decizii singuri?

Este demonstrat faptul ca majoritatea oamenilor care au de luat o decizie importanta, tind sa gandeasca prea mult si sa ceara sfaturi de la prea multe persoane, ceea ce, in cele mai multe cazuri, nu face decat sa tulbure si mai tare gandirea, iar decizia finala se poate sa nu fie cea mai buna. Pe de alta parte, exista si grupul de oameni care nu analizeaza situatia si isi urmeaza intuitia. Nu spunem ca al saselea simt nu exista sau ca nu functioneaza, insa unele situatii necesita mai mult decat simpla intuitie. :)

In amenajarea garajului,  intuitia ajuta, insa trebuie completata de masuratori, cercetari si informari. In principiu, una dintre cele mai importante schimbari ale unui garaj este schimbarea pardoselei. Trebuie sa cunoastem variantele existente pe piata si sa stim care este cea mai potrivita pentru garajul nostru.

Daca doriti sa aflati ce pardoseala se potriveste garajului dumneavoastra, puteti citi mai multe despre tipurile de pardoseala pe care noi le propunem a se folosi in industria auto AICI.

Avand la dispozitie culorile diverse ale pardoselei modulare, puteti oricand sa rearanjati placile sau sa adaugati mai multa culoare garajului. In plus, pentru cei care au ateliere auto sau service-uri, pardoseala modulara este excelenta din punct de vedere al unicitatii.

Cel mai indragit model este cel de delimitare al locurilor de parcare prin plasarea unui rand sau doua de placi de culoare diferita care sa imprejmuiasca elegant masina.

Se poate opta si pentru locurilor de parcare dedicate, cu logo-ul marcii masinii. Pe site-ul nostru puteti gasi diverse astfel de modele, cat si modele de locuri de parcare dedicate in culorile logo-ului.

Inainte de a schimba pardoseala, ar fi indicat sa va ganditi si sa va faceti o imagine de ansamblu a locatiei. Vreti mai mult rosu? Mai mult albastru? De urmarit sunt culorile complementare sau opuse, pentru a crea contrast. In plus, va trebui sa va imaginati si ce s-ar potrivi cu mobilierul existent, culoarea peretilor, a tavanului etc.

Cu Smartfloors este simplu sa iti schimbi pardoseala, deoarece putem oferi consiliere si randare gratuita, inainte de achizitie, ceea ce, din punctul nostru de vedere, este un mare avantaj. De ce? Poti sa dai frau liber imaginatiei si sa modifici modelul ori de cate ori doresti, fara repercusiuni, pana cand esti sigur ca pardoseala este asa cum ai visat.

Share this content

Add a comment

 (with http://)