×

Categorii

Salonul Auto Bucuresti Spring Edition 2018

Publicat: 2018-05-14 17:38:10
Categorii: Anunturi

Primul nostru targ s-a incheiat, prea repede din pacate si spunem asta pentru ca ne-a placut enorm! Numarul de vizitatori ne-a depasit total asteptarile, iar in weekend, vremea frumoasa ne-a fost alaturi si ne-am putut bucura la maximum de targ. In continuare vom prezenta pe scurt cum s-a desfasurat targul privit prin ochii nostri.

Joi, 10 mai

In ciuda vremii nefavorabile, ne-am apucat de treaba. Am inceput sa montam pardoseala, apoi cortul, care ne-a dat putin batai de cap din pricina vantului, dar nu ne-am descurajat, astfel ca mai tarziu am fost rasplatiti cu putin soare, insa, din pacate, nu am putut monta cortul in totalitate deoarece vantul batea prea tare. Vizitatorii standului au dorit sa afle mai multe despre noi si despre pardoselile modulare, astfel ca ne pusesem deja pe treaba. Ne-am tinut de cuvant si am aratat vizitatorilor cum se monteaza  si se demonteaza placile, acestia ramanand placut surprinsi de usurinta procesului.

Vineri, 11 mai

Urmatoarea zi a fost  mai cald, iar vantul nu a batut asa de tare, ceea ce ne-a permis sa ne terminam de montat cortul. Vremea tinea cu noi, iar noi ne bucuram de fiecare moment. Am facut demonstratii de montare si demontare a placilor vizitatorilor, cat si recomandari pentru diferite locatii precum garaje, balcoane, terase, locuri de parcare si locuri de joaca.

Sambata, 12 mai

Weekend-ul a fost pe departe cel mai asteptat: multa lume, voie buna, drifturi si street food. Vizitatorii se opreau la standul nostru pentru a cere mai multe detalii cu privire la pardoselile modulare, ceea ce ne-a bucurat. Ne-am bucurat ca putem sa impartasim cunostintele noastre cu ceilalti, ca putem sa informam cu privire la o varianta de pardoseala practica si aspectuoasa.

Duminica, 13 mai

Cea mai aglomerata zi a sosit –duminica, 13 mai. Si in aceasta zi am fost ocupati cu demonstratiile si oferirea de informatii. Masina Smartfloors a fost si ea admirata de catre trecatori, copiii fiind pe departe cei mai incantati s-o vada si doritori sa se urce la volanul acesteia. Ziua a trecut pe nesimtite, iar noi ne-am apucat sa strangem standul, care s-a dovedit a fi o sarcina usoara datorita placilor modulare.

Activitatile noastre zilnice au fost aproximativ aceleasi, insa ceea ce a fost diferit in weekend fata de restul zilelor a fost fluxul de oameni si vremea. Vizitatorii au profitat de vremea frumoasa pentru a participa la targ, iar noi abia am avut timp sa ne tragem suflul.

Va invitam si pe voi la urmatoarele noastre prezentari pe care le asteptam cu nerabdare. Va tinem la curent cu urmatoarele evenimente. Stay tuned! :)

Distribuie:

Ai un proiect? Scrie-ne aici