Ultimele recenzii ale produselor

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe mar 26, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe feb 13, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Emil Secota Emil Secota pe ian 11, 2018

Recenziile magazinului ( 0 ) RSS Feed
0 1 2 3 4 (0/5)

Momentan nu exista niciun review al magazinului

Mocheta modulara pentru spatii HoReCa

Published : 2018-08-02 16:59:25
Categories : Articole informative

De fiecare data cand pasim intr-un hotel sau intr-un restaurant, ne-ar placea ca aspectul sa se ridice la asteptarile noastre, in caz contrar, ramanem dezamagiti si consideram ca localul respectiv nu a fost ceva grozav. Bineinteles, patronii isi doresc sa ne depaseasca asteptarile tot timpul si astfel sa ne castige increderea, transformandu-ne in clienti fideli. Si nu e un lucru rau. Noi am fi fericiti, si ei ar fi la fel, ceea ce reprezinta o situatie win-win.
Ce se intampla cand ai restaurantul sau hotelul tau si doresti sa ii oferi un aspect impecabil?
Cauti si tot cauti variante care sa se preteze cat mai bine nevoilor ale cat si a clientilor tai. Cateodata poate fi o povara sa cauti fara sa gasesti ceva care sa fie ce trebuie si sa se incadreze si in buget.
Pardoseala, din punctul nostru de vedere, este o componenta extrem de importanta in ansamblul unui restaurant sau a unui hotel. Pardoselile pentru acest tip de spatii trebuie sa fie rezistente la trafic intens, dat fiind fluxul ridicat de oameni care le viziteaza.Mocheta modulara de la Smartfloors este o solutie excelenta care inlocuieste clasicul covor ce retine prea mult praf care nu poate fi aspirat. Mochetele modulare confera avantajul unei pardoseli in cel mai scurt timp posibil si se caracterizeaza prin unicitate, datorita prosibilitatii de combinare a culorilor. Ele vin sub forma de placi de 50 x 50 cm care se lipesc de suprafata existenta, cu ajutorul unui adeziv special si ofera posibilitatea de adaptare si taiere, fara deteriorare a placilor, pentru a se potrivi exact in spatiul dorit.
Mocheta Modulara Modulyss are o rezistenta sporita la abraziune si este tratata ignifug. Suportul este dens si confera o buna stabilitate dimensionala.

Dat fiind faptul ca au o structura robusta, mochetele sunt rezistente la greutate mare, cat si trafic intens, ceea ce le face perfecte pentru folosirea in spatii HoReCa. Ele sunt rezistente in timp si se deterioreaza foarte greu.


   
Mochetele sunt tratate ignifug si antistatic, ceea ce le face rezistente la caldura si nu reprezinta un pericol pentru spatiile in care se fumeaza, spre exemplu. Nu se aprind la contactul cu obiecte incinse si nici nu se supraincalzesc atunci cand stau o perioada indelungata in lumina directa a soarelui. Odata lipite de suprafata suport, acestea devin imobile si nu veti avea probleme cu alunecarea. Daca adezivul folosit este unul de calitate, nu trebuie sa va faceti griji nici cu privire la dezlipre.
   
Mochetele modulare Modulyss sunt rezistente la razele UV, astfel ca ele nu se decoloreaza in timp sau sub actiunea directa a soarelui. Ele se pot spala cu diferite solutii de curatat fiindca sunt rezistente la agentii chimici soft. Sunt foarte usor de montat si nu necesita asistenta sau unelte speciale. Pot fi montate de catre oricine, iar pregatirile dinaintea montajului sunt practic inexistente, doar mici masuratori si taieri ale placilor unde este necesar.Mochetele modulare de la Modulyss se impart in doua colectii: Modulyss First si Modulyss Alpha Diferentele dintre ele sunt atat de grosime, First fiind mai groase decat cele Alpha, avand 6.4mm, iar cele din urma avand 5.8mm, cat si de culori. Colectia Alpha are culori mai aprinse, iar First, mai nesaturate.
Mocheta pentru restaurant ar trebui sa se potriveasca atat cu designul si culorile scaunelor si ale meselor, cat si cu cele ale peretilor si tavanului. Noi consideram colectia Alpha mai potrivita pentru a fi montata intr-un restaurant, insa depinde de toate cele enumerate mai sus, cat si de contraste.
Mocheta pentru hotel nu trebuie sa fie intensa neaparat. Pentru a oferi liniste si profesionalism, colectia First ar putea duce sarcina la final cu brio.

Chiar daca noi am vorbit numai despre spatiile HoReCa, mochetele modulare se pot monta in birouri, lobby-uri, holuri si multe alte spati, dar astazi ne-am axat mai mult pe mocheta pentru restaurant si mocheta pentru hotel. Tu ce parere ai? Cum ar trebui sa fie pardoseala pentru astfel de spatii?

Share this content

Add a comment

 (with http://)