×

Categorii

Pardoseala flotanta terasa. De care? Cum ? Cat ?

Publicat: 2022-03-21 16:49:52
Categorii: Articole informative

Pardoseala flotanta terasa. De care? Cum ? Cat ?

 

In articolul de mai jos discutam despre pardoseli flotante.

Pardoseala flotanta se imparte in doua mari categorii:

  1. Pardoseli flotante de interior
  2. Pardoseli flotante de exterior

In categoria de pardoseli flotante de exterior putem adauga mai multe tipuri de produse si finisaje.

Noi comercializam si montam pardoseala flotanta de exterior produsa in Italia in 2 fabrici foarte cunoscute de gresie de exterior si de ploturi pentru pardoseala flotanta de exterior. Mai exact este vorba de fabrica Progress Profiles si de Casalgrande Padana.

Progress Profiles

Este un producator cu renume pentru sistemele de pardoseli flotante, dar si alte tipuri de profile, plinte sau alte materiale care se folosesc in constructii.

De ce am ales Progress Profiles ? In primul rand, ploturile produse de acestia au toate calitatile necesare pentru o instalare de calitate si de lunga durata.

2 avantaje foarte importante pe care le are un plot reglabil Progress Profiles sunt acelea ca fiecare plot, in functie de cum este montat filetul in el, poate avea reglaj pe orizontala sau poate avea capatfix. Alte tipuri de ploturi din piata au reglajul pantei cu flanse suplimentare.

Alt avantaj foarte important este faptul ca plotul se poate regla pe inaltime si dupa montajul placilor. Nu este necesar sa desfaceti placile pentru a efectua ajustari ale nivelului. Se pot regla cu ajutorul unei chei pe care producatorul ne-o pune la dispozitie.

 

Casalgrande Padana

Avem in portofoliu, gresie de exterior pentru pardoseala flotanta de la Casalgrande Padana. Toate produsele sunt de calitate premium, special concepute de designerii intalieni pentru a satisfice gusturile oricarui client, indifferent de tipul cladirii  (vintage, noua, moderna, etc).

Pe langa gresie pentru pardoseala flotanta de exterior, Casalgrande Padana produce faianta si gresie in diverse dimensiuni si grosimi.

Pentru pardoseala flotanta de exterior se foloseste  gresia de 20mm grosime. Aceasta este potrivita pentru a fi montata pe ploturile reglabile din polipropilena.

Se regaseste in diverse finisaje, inclusiv in finisaj mat si antiderapant. Gresia de exterior Casalgrande Padana este portelanata si este rectificata pentru a avea forma perfecta si fara defecte.

Instalare / montare pardoseala flotanta de exterior

Oferim si servicii de montare pardoseala flotanta cu gresie de exterior.

Instalarea acestui tip de pardoseli de exterior necesita o atentie sporita, trebuie facuta cu atentie si cu respectarea fiselor tehnice a producatorilor.

Echipa care se ocupa de instalare pardoseala flotanta de exterior trebuie sa tina cont de panta pe care stratul suport o are, de inaltimea necesara pentru ploturi, dar si de asezarea placilor in spatiu astfel incat lucrarea sa aiba un aspect estetic perfect iar montajul sa fie executat perfect.

Cat costa?

Fiecare montaj de pardoseala flotanta de exterior este unic. Este foarte greu de prezentat un pret fix pentru manopera.

Pentru a avea un pret pentru montare pardoseala flotanta cu gresie de exterior trebuie verifiate mai multe detalii. De exemplu:

  • Suprafata totala spatiu
  • Forma spatiului
  • Tipul de ploturi folosit
  • Inaltimea de ploturi folosita
  • Tipul de gresie de exterior folosit

In functie de proiectul dumneavoastra suntem pregatiti sa va oferim un pret competitiv si o echipa profesionista pentru un montaj de pardoseala cu gresie flotanta de exterior.

Distribuie:

Ai un proiect? Scrie-ne aici