×

Categorii

Montaj...de Topoloveni

Publicat: 2018-07-19 16:39:06
Categorii: Lucrari finalizate

Cu putin timp inainte, anuntasem cu extaz ca vom presta un nou serviciu –inchirierea de pardoseli. Astazi, scriem despre un montaj al unui client care a ales pardoseala Smartfloors pentru a-i scoate in evidenta standul. Tinem sa ii multumim pentru increderea acordata, tinand cont ca acesta este un proiect nou, pe care speram sa il extindem cat mai mult.

Clientul a inchiriat pardoseala Fonner Vents pentru o perioada de cateva zile, standul fiind montat in parc, si a avut ca scop prezentarea produselor de Topoloveni. Dimensiunea standului a fost de 3 x 3 metri, iar montajul nu a durat mai mult de jumatate de ora.

Culorile alese de catre Bunatati de Topoloveni au fost Sunwave Yellow, Snow White si Forest Green si au fost in ton cu grafica standului si a cortului, ceea ce a atras privirile trecatorilor, facandu-i sa se opreasca, sa deguste sau chiar sa cumpere produsele expuse.

Ne-a placut inventivitatea si imaginatia lor jucausa. Le multumim inca o data pentru incredere si profesionalism si speram ca pe viitor sa mai coloram si alte pardoseli ale altor standuri!

Distribuie:

Ai un proiect? Scrie-ne aici