×

Categorii

Intrebari frecvente cu privire la Fonner Vents

Publicat: 2018-06-19 13:03:03
Categorii: Articole informative

Pretul este pe metru patrat?

Da, preturile afisate pe site sunt pe metru patrat.

Oferiti discount?

Se ofera o reducere in functie de dimensiunile spatiului dvs. Puteti solicita o oferta personalizata, iar in baza acesteia veti primi si o randare gratuita.

Cum solicit o oferta personalizata?

Ne puteti contacta prin e-mail office@smartfloors.ro sau la numarul de telefon

Cum primesc o randare gratuita?

Dupa ce ati luat legatura cu noi pentru a stabili detaliile comenzii, puteti beneficia de o randare gratuita din partea noastra. Astfel ca puteti sa viziualizati pardoseala asezata pe spatiul dorit, inainte de a o comanda.

Pot primi o mostra inainte de comanda?

Desigur, va putem trimite mostre gratuite inainte de comanda, iar produsele pot fi viziualizate in showroom-ul aflat in Bucuresti. Aceasta facilitate depinde de stocul disponibil.

Pot monta singur?

Da. Pardoselile noastre sunt foarte usor de montat si pot fi montate de catre oricine, fara a fi nevoie de cunostinte speciale in acest domeniu. Pe pagina noastra de YouTube, gasiti filmulete ajutatoare pentru montaj.

Imi trebuie unelte speciale pentru montaj?

Nu. Datorita sistemului interlocking, pardoseala se poate monta rapid prin imbinare, fara a fi nevoie de alte unelte.

Pe ce suport poate fi montata?

Pardoseala poate fi montata pe orice suport care nu prezinta imperfectiuni majore, iar suprafata nu trebuie sa fie perfect plana. Insa nu se recomanda montarea acestora direct pe pamant, deoarece se scufunda.

Rezista la trafic auto?

Da. Pardoselile Fonner Vents sunt foarte rezistente la greutate si la trafic intens, astfel ca ele sunt recomandate pentru saloane, service-uri si garaje auto, cat si pentru hale industriale.

Rezista la solventi?

Da. Pardoselile Fonner Vents sunt facute pentru a rezista la solutiile folosite in industria auto, astfel ca ele nu se decoloreaza sau pateaza in contact cu solventii.

Pot sa combin culorile?

Da. Puteti oricand sa combinati culorile disponibile dintr-un anume model pentru a crea o pardoseala unica.

Placile pot fi inlocuite?

Da. Ele se pot inlocui imediat cu altele, fara a se deteriora cele din jur. Acesta este si avantajul pardoselilor modulare –pot fi relocate oricand fara a se deteriora.

Pardoselile sunt confortabile?

Da. Ele nu permit alunecarea si sunt confortabile, insa nu recomandam montarea acestora in casa sau apartament, deoarece nu sunt confortabile la mersul cu picioarele goale sau in ciorapi pe acestea.

Culorile se estompeaza in timp?

Nu. Ele sunt rezistente atat in timp, cat si la razele UV. Pot fi montate oriunde sub influenta directa a soarelui, acestea nu vor avea de suferit.

Cricul aluneca pe ele?

Nu. Placile sunt facute in asa fel incat sa sustina cricuri sau capre auto fara a intampina probleme in manipularea lor.

Placile pot fi taiate?

Da. Placile se pot taia la dimensiunile dorite pentru a se potrivi exact in spatiul unde doriti sa le montati.

Pardoselile sunt alunecoase?

Nu. Toate pardoselile Fonner Vents sunt antiderapante si reduc considerabil riscul de alunecare sau accidentare. Pot fi folosite cu incredere langa piscine, deoarece apa se dreneaza,  iar suprafata de contact ramane curata.


Cum se curata?

Placile Fonner Vents se curata usor prin spalare cu mopul si solutie de curatat, prin aspirare, maturare sau direct sub jet de apa.

Cum se livreaza?

Prin firme de transport si curierat in tara si in Uniunea Europeana, iar in Bucuresti transportul este realizat de noi sau daca se doreste, se pot ridica personal de la sediul nostru.

Distribuie:

Ai un proiect? Scrie-ne aici