×

Categorii

Ce solutii ai cand se crapa vopseaua epoxidica?

Publicat: 2018-12-17 11:01:32
Categorii: Articole informative

Am mai vorbit despre problemele vopselei epoxidice, insa astazi vorbim si despre solutiile la aceste probleme. Ce solutii exista atunci cand se crapa vopseaua epoxidica? Cum putem actiona dupa exfoliere si crapare?

In primul rand, asa cum am mai spus, daca pregatirile pentru aplicarea vopselei nu sunt facute cu rigoare, atunci epoxidica se va exfolia si va crapa mult mai repede. Daca vopseaua nu este de calitate, deteriorarea acesteia va avea loc mai devreme. Daca aplicarea nu este facuta corect, rezultatul va fi tot unul nedorit.

In al doilea rand, si intretinerea vopselei conteaza, insa ca si actiuni prioritare sunt pregatirea si aplicarea epoxidicii.

Ce solutii exista?

Ca o prima solutie, presupunand ca nu vrei sa renunti din prima la vopseaua epoxidica, este sa o peticesti. Bineinteles, nu arata bine, insa este cea mai ieftina solutie la care poti apela in astfel de situatii.

 O alta solutie, mai costisitoare, dar care ofera un aspect mai placut incaperii o reprezinta raschetarea vopselei si aplicarea unui alt strat. Va arata mult mai bine decat varianta peticita, insa se preteaza zonelor cu un grad de degradare mai mare sau zone mai extinse.

Solutia finala, pe care multi clienti de-ai nostri au acceptat-o si au aplicat-o, este inlocuirea vopselei epoxidice cu pardoseala modulara din PVC sau polipropilena. De ce este asta o solutie? Pentru ca, daca te-ai convins de faptul ca vopseaua epoxidica este o investitie pierduta, pardoseala modulara isi dovedeste eficienta si utilitatea in timp.

Va reamintim cateva dintre avantajele pardoselei modulare:

  • ·         Curatare usoara
  • ·         Antiderapanta
  • ·         Rezistenta la trafic intens, greutate mare
  • ·         Rezistenta la raze uv, solutii si solventi
  • ·         Rezistenta in timp

Daca si tu te-ai convins de utilitatea si calitatea pardoselei modulare, atunci nu mai astepta! Cu siguranta vei ramane placut surprins dupa ce o vei testa.

Distribuie:

Ai un proiect? Scrie-ne aici