×

Categorii

Avantajele inchirierii de pardoseala

Publicat: 2018-06-06 18:22:31
Categorii: Noutati

Amenajarea standului pentru un eveniment poate fi o bataie de cap, mai ales atunci cand trebuie sa te incadrezi intr-un anume buget, iar amenajarea pe care o doresti presupune costuri ridicate. Noi ne-am  gandit si la acest lucru, si din experienta va spunem ca se poate sa aranjati standul pentru eveniment fara batai de cap, iar la final sa arate impecabil.

Imaginea standului la un eveniment este extrem de importanta, deoarece in functie de aceasta, atrageti sau nu vizitatorii. De aceea trebuie luati in calcul mai multe elemente atunci cand va formati aceasta imagine in minte, printre care: tipul evenimentului, amplasamentul, punctele de atractie, bugetul si multe altele. Insa majoritatea celor care se ocupa cu amenajarea standului, trec cu vederea un element extrem de important –pardoseala.

Ei bine, este de inteles de ce se trece peste acest aspect. Tinand cont ca un eveniment se desfasoara pe o perioada scurta de timp –in general 3-4 zile, nu este rentabil sa investesti intr-o pardoseala pentru un loc inchiriat. Sau este?

In general, cu o pardoseala normala nu este, dar pardoselile Smarfloors sunt deosebite –pardoseli modulare care nu necesita prinderea de suprafata existenta si pot fi oricand relocate fara a se deteriora. Se pot muta oricand, iar daca nu doriti sa faceti o investitie pe termen lung din anumite motive, spre exemplu: nu mergeti la targuri atat de des, nu este nici o problema. Pardoselile se pot inchiria pentru un anume eveniment, o singura data sau de mai multe ori.

Aceasta idee a pornit din dorinta de a impartasi bucuria de a avea o pardoseala aspectuoasa oricand si oriunde. Avantajele, bineinteles raman aceleasi: montare rapida prin imbinare, curatare facila, design unic datorita multitudinii de culori disponibile, rezistenta sporita la greutate, trafic intens, solutii si raze UV, cat si demontarea facila.

Placile sunt si antiderapante, ceea ce reduce riscul accidentarilor, facand astfel din standul tau un loc sigur pentru vizitatori. Cat despre modelul pardoselei, asa cum am spus mai sus, acesta poate fi creat de tine, iar noi va putem ajuta cu servicii gratuite de randare, astfel incat sa atrageti toate privirile vizitatorilor si sa-i determinati sa viziteze standul, ca doar acesta este scopul, nu?

Acum vine intrebarea de baraj: De ce sa inchiriezi pardoseala?

Pentru ca pardoseala ofera mai multa valoare decat costuri.

In primul rand, da o alta infatisare standului, care cu siguranta se va face remarcat fata de celelalte! Fluxul de vizitatori ai standului vostru sunt considerati valoarea pe care pardoseala modulara o aduce, pentru ca acesta este scopul final al evenimentului –ca firma/persoana sa se faca cunoscuta prin participarea la acesta.

In al doilea rand, daca frecventa participarii la evenimente nu este atat de ridicata incat sa necesite o investitie pe termen lung, inchirierea pardoselii poate fi cea mai buna solutie, deoarece aduce acea valoare despre care vorbeam anterior, la un cost redus.

 

De ce sa inchiriezi pardoseala Smartfloors?

Ei bine, aceasta este o intrebare simpla. Smartfloors ofera o varietate de pardoseli modulare, care se pot reloca ori de cate ori este nevoie fara a se deteriora si care se monteaza extrem de rapid. Spre exemplu, din proprie experienta va spunem ca un stand de 5 x 3 m se poate monta in 10 minute. Interesant, nu?

Pardoselile Smartfloors arata foarte bine si pot fi modelate oricum pentru a se potrivi standului. Oferim si servicii de randare gratuit, astfel ca nu trebuie sa stati cu emotii pana in ziua in care montati pardoseala, pentru ca va oferim posibilitatea de a vedea modelul dorit si a-l schimba ori de cate ori doriti, pana cand il gasiti pe cel potrivit.

Dar pentru ca imaginile spun mai multe decat putem noi cuprinde in acest articol, am adaugat mai multe poze de la evenimente, cu standurile celor care au ales pardoseala Smartfloors.

Distribuie:

Ai un proiect? Scrie-ne aici