×

Plot reglabil pardoseala suprainaltata flotanta ProLevel 27-40mm

13,99 RON /
cu TVA

Un plot ProLevel este fabricat din materiale de calitate superioara, construit astfel incat sa reziste la expunerea la intemperii, precum ploaia, soarele puternic sau schimbarile de temperatur. Aceasta durabilitate asigura o stabilitate constanta si o functionalitate pe termen lung, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Cantitate

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Plot reglabil pardoseala suprainaltata flotanta ProLevel 27-40mm

 

Pardoseala suprainaltata reprezinta o solutie inovatoare pentru amenajarea teraselor, balcoanelor sau orice alta zona unde este o diferenta de nivel si se doreste podeaua sa fie perfect plana. Se pot monta, chiar sunt recomandate, peste hidroizolatie.

Un element crucial al acestei tehnologii este reprezentat de plot reglabil, o componenta esentiala in construirea unei pardoseli suprainaltate eficiente. Conceptul de plot reglabil consta intr-un sistem modular de suporturi, numite piedestale care permit ajustarea inaltimii pardoselii.

Flexibilitatea in reglarea inaltimii ofera multiple avantaje, inclusiv adaptarea la diverse nevoi ale spatiului si asigurarea unei suprafete perfect nivelate, indiferent de eventualele denivelari ale suprafetei initiale.

 

Amenajarea spatiului cu plot reglabil ProLevel vine cu avantaje multiple esentiale si durabile, cum ar fi:

  • Protejarea hidroizolatiei, totodata permite si verificarea foarte usoara a acesteia;
  • Protejeaza mediul inconjurator, eco-friendly, un plot ProLevel este fabricat din materiale plastice reciclabile, rezistente la greutati;
  • La montarea plotului ProLevel nu este necesar adeziv sau alte substante poluante;
  • Suprafata este drenata, plotul ProLevel este prevazut cu gauri pe baza acestuia pentru a asigura o drenare cat mai eficienta.

 

Un plot reglabil pentru pardoseala suprainaltata de exterior ProLevel este alcatuit din mai multe elemente cheie, cele mai importante fiind baza plotului si capul acestuia. Fata de celelelalte tipuri de ploturi de pe piata, capul plotului ProLevel este atasat direct pe filet, evitand astfel riscul de a iesi din filet.

Sistemul de ploturi reglabile Prolevel este fabricat din materiale durabile si rezistente, pentru a asigura stabilitatea si siguranta pardoselii. Ploturile sunt proiectate astfel incat sa ofere un suport uniform, indiferent de presiunea exercitata asupra pardoselii, iar sistemul de reglare a inaltimii permite ajustarea rapida si precisa a nivelului.

 

Un aspect esential al parodselii suprainaltate reglabile il reprezinta utilizarea gresiei flotante. Gresia este un material versatile si rezistent, perfect adaptat pentru aceasta tehnologie. Ea poate fi usor indepartata si inlocuita, facilitand interventiile pentru intretinerea sau modificarile ulterioare. Aceasta adauga un nivel suplimentar de flexibilitate si durabilitate, toate aspectele fiind asigurate de sistemul de plot reglabil ProLevel.

 

In concluzie, sistemul de  ploturi reglabile ProLevel impreuna cu gresia flotanta din ceramica, sunt un element esential in crearea unei suprafete perfect plane pe o terasa, un balcon etc.

Pardoseala suprainaltata reprezinta o inovatie in domeniul design-ului exterior. Acestea ofera un nivel superior de flexibilitate, eficienta si estetica, transformand spatiile traditionale in medii moderne, organizate si usor de gestionat.

 

Garnitura antivibratie/antizgomot nu este inclusa in pret.

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici