×
  • Pret redus

Plot reglabil Profilpas PP level FIX 25-37mm

27,13 RON
18,99 RON / Salveaza 30%
cu TVA

Ploturile Profilpas PP Level FIX pentru deck sunt reglabile pe inaltime, montajul se face foarte rapid. Garnitura antialunecare/antizgomot este inclusa in pret si este asezata pe capul protului.

Este eco-friendly, protejeaza mediul inconjurator si hidroizolatia.

Cantitate
In stoc București

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Plot reglabil Profilpas PP level FIX 25-37mm

 

Plotul reglabil pe inaltime de la Profilpas, PP level Fix este un suport pentru podele suprainaltate din gresie, gazon artificial, deck wpc sau placi, care se monteaza flotant.

Ploturile Profilpas PP level FIX sunt reglabile pe inaltime, de la 25 mm la 280 mm. Sunt ideale pentru acoperirea suprafetelor, acolo unde dorim sa avem un plan perfect drept.

Aceste ploturi PP level FIX se diferentiaza de alte modele de piedestale pentru pardoseala suprainaltata prin eficienta de timp in care se face montajul, asamblarea plotului dureaza doar 5 secunde, cat si eficienta de cost.

 

Diferenta de pret este data de prezenta capatului fix, care nu este autonivelant ca in cazul ploturilor PP level DUO. Capatul fix este foarte folositor pe suprafetele inclinate unde se doreste obtinerea unei podele drepte, nivelate, precum zone comerciale, restaurante, terase, hoteluri sau langa piscine.

 

Plotul PP level FIX este fabricat in Italia din materiale de calitate superioara. Acesta este produs din polipropilena rezistenta la acizi sau alte solutii chimice. De asemenea plotul PP level FIX este rezistent la temperaturi extreme cuprinse intre -40°C si +75°C.

 

Un plot PP level FIX este compus din:

  • Cap
  • Filet
  • Baza
  • Garnitura (montata din fabrica, inclusa in pret)

Capul plotului Profilpas PP level FIX este prevazut din fabrica, pe partea superioara, cu garnitura antialunecare si antivibratie.

Reglarea pe inaltime este un aspect foarte important atunci cand montam pardoseala suprainaltata de exterior. Ploturile Profilpas PP level FIX permit reglarea inaltimii foarte usor cu ajutorul unei chei de reglare, dar acest reglaj se poate face si manual, astfel suprafata este perfect plana datorita ajustarii precise a filetului.

Baza plotului PP level FIX are dimensiunea de 340 cm2 , masura ideala pentru pastrarea stabilitatii si distribuirea greutatii. Este foarte solida, rezistenta, si este prevazut cu orificii pentru drenarea cat mai buna a apei.

 

Recomandam montarea pardoselilor de exterior suprainaltate, flotante deoarece prezinta multe avantaje, de exemplu:

  • Drenarea suprafetei se face eficient cu ajutorul gaurilor de pe baza plotului PP level FIX;
  • Permite verificarea usoara a hidroizolatiei, dar si protejarea acesteia;
  • Plotul PP level FIX este confectionat din materiale plastice reciclabile, eco-friendly;
  • Montajul este rapid, modular si nu sunt necesare alte substante poluante sau adezivi;
  • Reglarea pe inaltime.

 

 

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici