×
  • Pret redus

Plot reglabil autonivelant Profilpas PP level DUO 239-320mm

74,27 RON
51,99 RON / Salveaza 30%
cu TVA

Ploturile Profilpas PP level DUO sunt reglabile pe inaltime, autonivelante si foarte usor de montat. 

Protejeaza hidroizolatia si mediul inconjurator. 

Garnitura antialunecare / antizgomot este inclusa in pret.

Cantitate

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Plot reglabil autonivelant Profilpas PP level DUO 239-320mm


Plotul PPlevelDUO este un piedestal cu sistem de montaj modular, pentru instalarea pe orice tip de suprafata a pardoselilor suprainaltate, flotante, din gresie cu rosturi de 2, 3 sau 4 mm.
Acest plot Profilpas poate fi utilizat atat pentru montaj cu sistemul de traverse din aluminiu sau PVC cat si fara.


Se preteaza pentru montajul pardoselilor flotante de tip gresie, deck wpc, deck lemn, gazon artificial in placi.


Montarea pardoselilor flotante cu ajutorul ploturilor Profilpas PP level DUO are multiple avantaje, precum:
- Protejeaza hidroizolatia, dar permite si verificarea foarte usoara a acesteia;
- Suprafata este drenata, plotul Profilpas PP level DUO este prevazut cu gauri pe baza acestuia pentru a asigura o drenare cat mai eficienta;
- Protejeaza mediul inconjurator, eco-friendly, plotul Profilpas PP level DUO este fabricat din materiale plastice reciclabile, iar la montarea acestuia nu este necesar niciun adeziv sau alte substante poluante.


Pentru pardoseli flotante, suprainaltate de exterior cu un sistem de montare rapid (doar 5 secunde pentru asamblarea plotului), va recomandam ploturile Profilpas PP level DUO. Acesta este un produs profesionist fiind cea mai potrivita varianta pentru spatiile de exterior precum terase, langa piscine, zone comerciale, hoteluri, restaurante dar si alte zone.
Ploturile Profilpas PP level DUO pentru pardoseala suprainaltata sunt produse in Italia, din materiale de cea mai inalta calitate.


Sistemul de plot Profilpas PP level DUO permite alegerea dintre cap fix sau autonivelant chiar in timpul instalarii, alegere facuta cu usurinta datorita inelului de fixare cu care acesta este prevazut. Astfel daca alegi sistemul fix este suficient sa introduci inelul intre cap si partea filetata. Iar daca este nevoie de ajustarea pantei unei suprafete cu pana la 6% trebuie doar sa excluzi montarea inelului, astfel se obtine un plot autonivelant perfect pentru planul suport cu denivelari.

 Plotul PPlevelDUO este prevazut cu garnitura anti vibratii si anti zgomot, inserat pe partea superioara a acestuia.
Un alt avantaj foarte important al ploturilor Profilpas PP level DUO este reglarea pe inaltime. Fara niciun alt element care sa complice montajul, acesta se poate regla din filet. Suprafata poate fi perfect plana datorita ajustarii precise a filetului. Reglarea se face atat manual cat si cu ajutorul unei chei de reglare.


Un plot PPlevelDuo este compus din:
- Cap
- Filet
- Baza
- Garnituri (garnitura este inclusa in pret si este montata din fabrica)


Baza ploturilor Profilpas PP level DUO este foarte solida, cu o dimensiune de 340cm2 pentru mai multa stabilitate si distributie a greutatii.


Montajul ploturilor Profilpas PP level DUO este foarte usor de realizat si intuitiv, permite multe reglaje astfel incat sa obtinem o suprafata perfect plana. Deasemenea sunt rezistente la temperaturi extreme cuprinse intre -40oC si +80oC.


Atentie: Acest plot nu mai are nevoie de alte elemente suplimentare precum: corectoare de panta, garnituri sau alte elemente.


Este un plot gata de montat, foarte stabil si rezistent.

 

 

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici