• Pret redus

Pardoseala modulara Fonner Diamond Flame Red

162,48 RON
99,00 RON Economiseste 63,48 RON
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Alege pentru garajul tau pardoseala modulara PP Fonner Diamond, datorita multiplelor avantaje pe care le ofera aceasta. 

Bineinteles, garajul nu este singurul loc in care se poate monta pardoseala PP Fonner. Reprezinta o solutie optima pentru zonele cu trafic intens, de exemplu:  spatii comerciale, service-uri auto, ateliere detailing auto,  saloane auto, spatii comerciale, birouri, fabrici etc. De asemenea, datorita sistemului modular interlocking de prindere este foarte recomandata pentru:  targuri si expozitii, stand-uri de prezentare, deoarece se poate monta si demonta foarte usor si repede.

Pardoseala din polipropilena Fonner este ideala, nu depinde de suprafata pe care este montata atat timp cat nu exista denivelari sau gropi. Daca podeaua existenta prezinta mici crapaturi, nu trebuie sa nivelati locul, acestea vor fi acoperite de catre pardoseala modulara fara probleme. 


Rezistenta sporita a placilor de polipropilena le recomanda.


Materialul din care este fabricata pardoseala Fonner Diamond , polipropilena de  inalta densitate, rezista la temperaturi extreme. De asemenea, este rezistenta la socuri mecanice, dar si la solutii chimice de uz casnic (ulei, acid sau solventi). 

Datorita stabilizatorului UV si unui ingredient antiderapant  prezent in compozitia materialului, placile Fonner Diamond sunt rezistente la decolorare, dar si la alunecare. Durata de viata a acestei pardoseli ajunge pana la 20 de ani.

Montajul placilor de pardoseala Fonner Diamond este foarte usor si rapid, nu necesita unelte speciale sau personal specializat. Imbinarea se face simplu, se poate utiliza un ciocan de cauciuc pentru a asigura mai bine imbinarile. Pentru a manevra mai usor placile puteti folosi manusi de protectie. 

Pardoseala modulara Fonner Diamond este foarte usor de intretinut, nu este nevoie de solutii speciale de curatare si intretinere. Se poate spala usor cu furtunul cu apa sau se poate spala cu un mop. 

Ideala pentru spatii inchiriate. Placile PP Fonner Diamond se pot desface la fel de usor cum au fost montate, apoi remontate intr-o alta locatie. De asemenea, daca o placa prezinta urme mai pronuntate de uzura si necesita inlocuirea nu este necesara demontarea intregii pardoseli, poate fi inlocuita doar placa respectiva.

Specificatii tehnice:

Dimensiune placa: 330 x 330 x 12 mm

Greutate: 570g/placa

Mp/placa: 0.109 mp

1㎡≈9.2 placi

Grosime: 12mm

Material: 100% PP polymer de inalta densitate

Structura: plina

Trafic: intens

S-ar putea sa-ti placa

Reviews Reviews (0)

Total rating:
0 1 2 3 4
0/5
Based on 0 reviews
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)