×
  • Pret redus

Mocheta placi Modulyss Alpha 823 Camel

137,32 RON
102,99 RON / Salveaza 25%
cu TVA
Cantitate

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Mochetele modulare confera avantajul unei pardoseli in cel mai scurt timp posibil si se caracterizeaza prin unicitate, datorita prosibilitatii de combinare a culorilor. Mocheta placi de la Smartfloors confera liniste biroului, iar culorile sunt special alese pentru a spori concentrarea la locul de munca.

Ele vin sub forma de placi de 50 x 50 cm care se lipesc de suprafata existenta, cu ajutorul unui adeziv special si ofera posibilitatea de adaptare si taiere, fara deteriorare a placilor, pentru a se potrivi exact in spatiul dorit.

Colectia Modulyss Alpha contine mochete modulare buclate, care sunt folosite in special in birouri, spatii HoReCa, holuri, institutii si multe alte, insa nu sunt recomandate pentru locuinta, deoarece au o structura robusta si pot fi incomode la mersul cu picioarele goale pe acestea.
Dat fiind faptul ca au o structura robusta, mochetele sunt rezistente la greutate mare, cat si trafic intens, ceea ce le face perfecte pentru folosirea in spatiile enumerate anterior.  Ele sunt rezistente si in timp si se deterioreaza foarte greu.
Mochetele sunt tratate ignifug si antistatic, ceea ce le face rezistente la caldura si nu reprezinta un pericol pentru spatiile in care se fumeaza, spre exemplu. Nu se aprind la contactul cu obiecte incinse si nici nu se supraincalzesc atunci cand stau o perioada indelungata in lumina directa a soarelui.
Odata lipite de suprafata suport, acestea devin imobile si nu veti avea probleme cu alunecarea. Daca adezivul folosit este unul de calitate, nu trebuie sa va faceti griji nici cu privire la dezlipre.
Modulyss Alpha sunt rezistente la razele UV, astfel ca ele nu se decoloreaza in timp sau sub actiunea directa a soarelui. Ele se pot spala cu diferite solutii de curatat fiindca sunt rezistente la agentii chimici soft.
Sunt foarte usor de montat si nu necesita asistenta sau unelte speciale. Pot fi montate de catre oricine, iar pregatirile dinaintea montajului sunt practic inexistente, doar mici masuratori si taieri ale placilor unde este necesar.
Colectia Modulyss Alpha este disponibila intr-o varietate de culori, 14 mai exact. Sunt ideale pentru orice tip de spatiu, deoarece nuantele sunt mai intense decat cele ale mochetelor Modulyss First. Grosimea lor este de 5.8 mm, putin mai mica decat a celor First.


Dimensiune placa (cm) 50 x 50                                                                   
Grosime placa (mm) 5.8
Compozitie (bucle) 1/10"
Greutate (g/mp) 4300
Greutate dala (g/mp) 500
Densitatea firelor (fire/mp) ~171000/mp
Clasificare EN 1307, 33-LC1
Rezistenta la foc EN 13501 (B1-S1)
Rezistenta termica ISO 8302, 0.067mK/W

Culorile disponibile sunt:

Gray

Umber

Cobalt

Camel

Leaf

Midnight

Oxford Blue

Dark Red

Venetian Red

Saffron

Black Raisin

Taupe

Metal

Silver

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici