×
  • La reducere!

Covor PVC Gerflor Taralay Impression Comfort Leather Greige 0845

118,74 RON
94,99 RON / mp Salveaza 20%
cu TVA
Cantitate
in stoc furnizor

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Gerflor Taralay Initial Compact Strada Chrome 0790

este un covor PVC eterogen produs de Gerflor, in Franta. Gerflor este unul dintre cei mai mari producatori de covor PVC din lume. Produsele sunt fabricate in Franta, iar calitatea lor este verificata la cele mai inalte standarde.

Gerflor produce o gama numeroasa de covoare PVC avand produse care acopera orice necesitate din domeniul pardoselilor.

 

Gerflor Taralay Initial Compact Strada Chrome 0790  este un covor pvc eterogen, in grosime de 3.35mm care este foarte eficient ca si cost, are o gama de culori foarte mare si se potriveste in spatiile cu trafic. Spre deosebire de covorul PVC omogen, este format din 3 straturi. Spatele acestuia este intarit cu fibra de sticla, iar stratul de culoare are deasupra un strat de uzura .

PROTECTSOL – Gama Taralay beneficiaza de un tratament care aduce un plus de rezistenta atat la factorii fizici cat si la factorii chimici. PROTECTSOL este un tratament brevetat de catre compania Gerflor si este conceput special pentru a face covoarele PVC mai rezistente la factorii chimici si fizici.

Cu ajutorul tratamentului de suprafata, covorul PVC se curata mult mai usor decat covoarele PVC netratate iar petele nu adera pe suprafata materialului. Acesta nu contine form aldehide, metale grele, si este conform REACH.

 

Gerflor Taralay Initial Compact Strada Chrome 0790 este prietenos cu mediul, dar si cu instalarea in spatiile locuite. Emisiile de compusi organici volatili sunt sub limita de detectare (VOC <10 μg / m3), iar produsul are clasificarea A+ (clasa maxima), certificarea Floorscore si M1 pentru calitatea aerului din spatiile unde este instalat.

Acesta are o eficienta impotriva bacteriilor de peste 99% in mai putin de 24 de ore dupa ce este instalat, conform ISO22196.

 

Gama Taralay Initial are o suprafata uniforma, lipsita de pori,  care face o bariera impotriva lichidelor de orice tip iar petele nu adera la acesta.

 

Daca aveti un proiect si doriti instalarea covorului PVC Gerflor Taralay Initial Compact Strada Chrome 0790 va stam la dispozitie, atat cu servicii de instalare, documentatie de conformitate si fise tehnice, dar si servicii postinstalare, precum mentenanta, tratamente sau reconditionare.

 

Caracteristici:

Gerflor Taralay Initial Compact Strada Chrome 0790  se preteaza in destinatii cu trafic intens precum: cabinete medicale, bucatarii, vestiare, gradinite, scoli, spitale, spatii comerciale, etc

Antiviral si antibacterial

Are un design directional si o paleta larga de culori si imprimeuri.

Este eterogen, in 3 straturi, din care un strat este de uzura.

Taralay Initial

Varianta:

Tip covor PVC: Eterogen

In placi sau in rola: In rola (se poate comanda si sub forma de placi din PVC)

 

Specificatii tehnice

Tip covor PVC: Eterogen

Grosime: 3.35mm

Grosime strat uzura: 0.7mm

Greutate: 2.64 kg / mp

Latime rola: 2m

Lungime rola: 25m

Izolare fonica: 6 dB

Clasificare la incendiu:Bfl-s1

Tratament suprafata: Protecsol®

Calitate aer VOC: <10 μg / m3

Confort la calcare: clasa b

Clasa Aderenta: R10

Strat comfort: Nu

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici