×
  • Pret redus

Plot reglabil autonivelant Profilpas PP level DUO pentru deck 37-61mm

38,56 RON
26,99 RON / Salveaza 30%
cu TVA

Ploturile Profilpas PP level DUO sunt reglabile pe inaltime, autonivelante si foarte usor de montat. 

Protejeaza hidroizolatia si mediul inconjurator. 

Garnitura antialunecare / antizgomot este inclusa in pret.

Cantitate
In stoc București

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Plot reglabil autonivelant Profilpas PP level DUO pentru deck 37-61mm     

 

Reamenajeaza terasa cu ajutorul ploturilor reglabile, autonivelante de la Profilpas PP level DUO pentru deck.

Plotul PP level DUO pentru deck este un piedestal cu sistem de montaj modular, pentru instalarea pe orice tip de suprafata a pardoselilor suprainaltate flotante de tip gresie, deck wpc, deck lemn, gazon artificial.

Pentru pardoseli flotante, suprainaltate de exterior cu un sistem de montare rapid (doar 5 secunde pentru asamblarea plotului), va recomandam ploturile Profilpas PP level DUO. Acesta este cea mai potrivita varianta pentru spatiile de exterior precum terase, langa piscine, zone comerciale, hoteluri, restaurante dar si alte zone.

Ploturile Profilpas PP level DUO pentru deck sunt fabricate in Italia, din materiale foarte calitative. Acestea sunt fabricate din polipropilena de cea mai inalta calitate.

Un mare plus pe care il aduce in plotul Profilpas PP level DUO pentru deck este garnitura antivibratii si antizgomot. Aceasta este inclusa in pret si este inserata pe partea superioara a plotului.

Un plot PPlevelDuo pentru deck WPC sau lemn este compus din:

  • Cap special pentru deck
  • Filet
  • Baza
  • Garnitura (garnitura este inclusa in pret si este montata din fabrica)
  • Inel de fixare

Baza ploturilor Profilpas PP level DUO pentru deck este foarte solida si stabila.

Sistemul de plot Profilpas PP level DUO permite alegerea dintre cap fix sau autonivelant chiar in timpul instalarii dateorita inelului de fixare cu care este prevazut. Astfel daca alegi sistemul fix este suficient sa introduci inelul intre cap si partea filetata.

Montajul ploturilor Profilpas PP level DUO pentru deck este foarte usor de realizat si intuitiv, permite multe reglaje astfel incat sa obtinem o suprafata perfect plana. Deasemenea sunt rezistente la temperaturi extreme cuprinse intre -40oC si +80oC.

Daca stratul suport prezinta o panta de maxim 6% aceasta se poate remedia cu plotul autonivelant Profilpas PP Level DUO pentru deck, trebuie doar sa excluzi montarea inelului de fixare.

Reglarea pe inaltime a ploturilor Profilpas PP level DUO pentru deck se face foarte usor cu ajutorul unei chei de reglaj, dar si manual. Dupa montarea ploturilor PP level DUO pentru deck suprafata este perfect plana datorita ajustarii precise a filetului.

 

Montarea placilor de deck cu ajutorul ploturilor Profilpas PP level DUO vine cu multiple avantaje, precum:

  • Protejeaza hidroizolatia, dar permite si verificarea foarte usoara a acesteia;
  • Suprafata este drenata, plotul Profilpas PP level DUO pentru deck este prevazut cu gauri pe baza acestuia pentru a asigura o drenare cat mai eficienta;
  • Protejeaza mediul inconjurator, eco-friendly, plotul Profilpas PP level DUO pentru deck este fabricat din materiale plastice reciclabile, iar la montarea acestuia nu este necesar niciun adeziv sau alte substante poluante.

 

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici