• Pret redus

Dale din Cauciuc 1.5 cm

100,40 RON
85,00 RON Economiseste 15,40 RON
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dalele din cauciuc sunt produse din granule de cauciuc reciclat. Acestea sunt vulcanizate la temperaturi inalte si vopsite in masa pentru a avea  culori cat mai uniforme.
Sunt recomandate pentru locuri de joaca, terase, alei, zone de exterior, datorita faptului ca reduc traumele la impact si riscul de accidentari. De asemenea, dalele din
cauciuc sunt rezistente la diferentele de temperatura, raze UV, trafic intens, sunt usor de instalat si au o durata mare de viata.


Dimensiune (cm): 100 x 100
Grosime (cm):    1,5
Culoare: Negru, Rosu, Verde + o paleta larga de culori pentru comenzi de minimum 250 mp
Greutate (kg/mp): 14
Destinatie: aplicatii estetice pentru terase, alei, balcoane, etc.

Montaj

Pentru pavarea aleilor, trotuarelor, curtilor interioare, pietelor, pistelor pentru ciclisti, etc. cu pavele interblocabile sau dale de cauciuc se va proceda in felul urmator:
- pentru a stabili suprafata de pavat, trebuie facuta o schita exacta a terenului ce trebuie amenajat, amplasandu-se suprafata ce urmeaza a fi pavata;
- ordinea desfasurarii operatiilor care se vor executa este urmatoarea :

PAT DE NISIP

1. se inlatura de pe suprafala ce urmeaza a fi pavata un strat de 10 - 30 cm de pamant, volumul de pamant dislocat se va inlocui cu pietris sau zgura;
2. pietrisul se distribuie pe terasament in mod egal si apoi se netezeste cu o grebla;
3. cu ajutorul unui vibrator cu placa (avand greutatea de serviciu de 130 - 160 kg) se compacteaza terasamentul. Peste pietrisul compactat se pune un strat de nisip uscat (sort 3-7 mm) de cca 2-4 cm, numit strat de egalizare, care se niveleaza cu grija si se compacteaza repetat sub udare abundenta ;
4. pentru a se asigura drenajul apei, suprafata pavata va avea o panta de scurgere de t 1% (un centimetru diferenta de nivel pe metru), care sa permita evacuarea apelor superficiale.
5. montarea pavelelor / dalelor se face prin simpla asezare a acestora la configuratia dorita. Pozitionarea primelor pavele necesita o grija deosebita, deoarece calitatea acestei operatii se rasfrange asupra intregii aranjari a elementelor succesive ; fiecare pavela trebuie sa fie pozata cu atentie, pentru a nu deranja pavela adiacenta si pana nu se pozeaza trei sau patru randuri nu se poate trece la lucru intr-un ritm normal.
6. dupa terminarea pavarii suprafetei dorite, se va presara un strat de nisip fin spalat si uscat (0-3mm), apoi se va curata suprafata respectiva prin maturare sub jet de apa;

BETON

Atunci cand suprafata care urmeaza a fi pavata este acoperita cu beton(exterior sau interior) stratul de egalizare se executa din sapa uscata cu grosime de 2-6 cm.

Este necesar un beton finisat mecanic, uniform, neted, fara fisuri./crapaturi, denivelari, gauri si fara resturi de ciment sau alte materiale portante, umiditate max. 3.5%.

Pregatirea prealabila a acestui beton necesita de asemenea aspirarea integrala a prafului de pe suprafata sa, indepartarea eventualelor substante chimice, curatarea grasimilor si uleiurilor cu flacara sau detergent si uscarea zonei contaminate.

Daca este necesara taierea pavelelor/dalelor din cauciuc se va folosi o ghilotina sau un cutit mai rezistent.

Reviews Reviews (0)

Total rating:
0 1 2 3 4
0/5
Based on 0 reviews
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

Pagina: 1