×
  • Pret redus

Pardoseala PP loc parcare Fonner Vents Platinum Grey

1.831,48 RON
1.497,48 RON / Economiseste 334,00 RON
cu TVA

Intr-o nota eleganta si simpla, pardoseala modulara din poliropilena culoare Platinum Grey se potriveste perfect in garajul tau.

Doriti margini pe latura mica?
Doriti margini pe latura mare?
Cantitate

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Pardoseala loc parcare PP Fonner Vents Platinum Grey

 

Ai ajuns in locul potrivit pentru a alege pardoseala ideala pentru garajul tau. Locul dedicat de parcare Fonner Vents o sa se potriveasca perfect cu garajul tau si o sa fie o placere sa parchezi masina pe acesta.

Daca tii la aspectul ingrijit al masinii si al garajului, aceasta pardoseala este cea recomandata pentru tine.

Pardoseala va fi in permanenta curata, iar umezeala si praful o sa curga de pe roti sub aceasta de unde apa se va evapora ulterior, iar praful se poate aspira foarte usor.

Placile de pardoseala din polipropilena au un mare avantaj fata de alte pardoseli precum gresia si vopseaua epoxidica. Gasiti pe blogul nostru toate detaliile la aceste comparatii.

http://www.smartfloors.ro/blog

 

Montajul este foarte rapid. Locul de parcare Fonner Vents se poate monta in maximum 30 de minute fara nici o unealta speciala. Nu este nevoie de personal specializat si il poate monta oricine in putinul timp liber.

Acesta se poate monta direct pe placa, sapa, gresie, parchet sau orice alta pardoseala care este montata in spatial respectiv. Important este sa nu fie gropi sau denivelari.

Puteti monta acest loc de parcare atat in exterior, cat si in interior. De altfel, ii puteti da si alte utilizari precum pardoseala pentru terasa, piscina sau loc de joaca.

 

Un alt avantaj major este acela ca daca le montati intr-un spatiu (chirie, provizoriu, etc), iar ulterior vreti sa le mutati, Locul de parcare din PP Fonner Vents poate fi mutat in cateva minute. Noi am reusit sa strangem placile pentru un loc complet in aproximativ 10 minute. Puteti vedea filmarea pe link-ul urmator.

 

Placa de Fonner Vents din polipropilena se poate schimba. Chiar daca una din placi are o uzura mai pronuntata sau a suferit o deformare sau alte urme in urma folosirii unor unelte, atunci puteti schimba doar placa respectiva. Nu e nevoie sa refaceti tot stratul precum la vopseaua epoxidica, precum in video de mai jos:

Printre principalele caracteristici ale pardoselii modulare PP se numara si rezistenta foarte mare. Durata de viata a placilor din polipropilena ajunge la 20 de ani.

Placile din polipropilena sunt rezistente la zgarieturi, culoarea este foarte clara si nu se decoloreaza. De altfel, sunt rezistente la substantele care se folosesc de obicei in garaje (uleiuri, aditivi, si alte lichide)

Placile Fonner Vents au suprafata antiderapanta, deci nu exista riscul sa alunecati.

 

Specificatii tehnice placa:

Denumire: Fonner Vents PP flooring

Dimensiune placa: 400*400*18mm

Greutate: 650g/ placa; 4062.5 g/mp

Mp/placa: 0.16 mp

Grosime: 18mm

Material: 100% PP polymer de inalta densitate

Temperaturi: -30ᵒC si +70ᵒC

Trafic: intens

 

Caracteristici loc parcare:

Lungime: 4.8m + 6 cm fiecare margine  (optional)

Latime: 2.4m + 6 cm fiecare margine (oprional)

Greutate: 7.5 kg/mp

Numar total de placi: 72

Culori:Platinum Grey

 

GARANTIE: 3 ani

 

 

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici