×
  • Pret redus

Pardoseala PP loc parcare Fonner Vents design Ford 2

1.831,48 RON
1.497,48 RON / Economiseste 334,00 RON
cu TVA

Design-ul pentru locul de parcare Ford 2 este unul simplu, dar care isi lasa cu usurinta amprenta asupra spatiului unde va fi amplasat. Alaturarea griului langa albastru intens ne da senzatia de confort si este pentru iubitorii acestei marci.

Doriti margini pe latura mica?
Doriti margini pe latura mare?
Cantitate

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Pardoseala PP loc parcare Fonner Vents design Ford 2

 

Pardoseala modulara pentru locuri de parcare inspira curatenie, ingrijire, grija fata de masina ta si locul in care este tinuta.

Poti sa personalizezi locul de parcare in functie de modelul masinii, de preferinte, de numarul de masini pe care le tii in garaj. Pardoseala PP Fonner Vents se gaseste in culori diversificate de la nonculorile: alb, negru , la culorile calde sau reci: rosu, albastru etc.

Mai putem adauga si aspectul mereu ingrijit al garajului sau al curtii, amprenta lasata si care indica faptul ca acolo este locul masinii tale, locul dedicat si personalizat.

 

Rezistenta si durata de viata sunt printre principalele caracteristici pentru care este recomandata alegerea pardoselii Fonner Vents.

Placile de pardoseala Fonner Vents rezista la greutati, spre exemplu greutatea unui camion, la intemperii si diversi agenti chimici care se regasesc in garaje si intretinere auto. Materialele de inalta calitate din care este fabricata pardoseala creste rezistenta la inghet dar si la razele UV. Temperaturile la care poate fi expusa se situeaza intre: -30ᵒC si +70ᵒC .

Aceasta pardoseala polipropilena poate fi montata atat in interior, cat si in exterior, fiind rezistenta la temperaturi extreme.

 

De asemenea, montajul pardoselei se face flotant, avantajul fiind ca aceasta poate fi mutata in orice alt loc doriti. Sistemul de prindere interconectabil permite schimbarea cu usurinta a unei singure placi, daca este nevoie, chiar din mijlocul suprafetei - nu este necesar sa se demonteze suprafata de pardoseala pana la placa afectata.

 

Datorita structurii placilor, fiind ventilata, murdaria de sub pardoseala se poate aspira foarte usor, iar apa se scurge, fara sa afecteze in vreun fel pardoseala.

 

Alege pardoseala loc parcare PP Fonner Vents datorita montajului foarte usor de realizat, usurintei cu care se intretine si nu in ultimul rand datorita aspectului ingrijit si al posibilitatii de a personaliza garajul.

 

Specificatii tehnice placa:

Denumire: Fonner Vents PP flooring

Dimensiune placa: 400*400*18mm

Greutate: 650g/ placa; 4062.5 g/mp

Mp/placa: 0.16 mp

Grosime: 18mm

Material: 100% PP polymer de inalta densitate

Temperaturi: -30ᵒC si +70ᵒC

Trafic: intens

 

Caracteristici loc parcare:

Lungime: 4.8m + 6 cm fiecare margine  (optional)

Latime: 2.4m + 6 cm fiecare margine (oprional)

Greutate: 7.5 kg/mp

Numar total de placi: 72

Culori: 

Paradise blue, Platinum Grey

 

GARANTIE: 3 ani

 

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici