×
  • Pret redus

Pardoseala PP loc parcare Fonner Vents design Ford 1

1.831,48 RON
1.497,48 RON / Economiseste 334,00 RON
cu TVA

Culorile Ford: albastru, gri si negru. Am realizat acest design pentru locul de parcare dedicat utilizand culorile din sigla Ford. A iesit un model care pare usor complex la prima vedere, dar este de foarte mare efect.

Doriti margini pe latura mica?
Doriti margini pe latura mare?
Cantitate

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Pardoseala PP loc parcare Fonner Vents design Ford 1

 

Amenajarea garajului dumneavoastra cu ajutorul placilor din polipropilena de la Fonner Vents ofera un aspect vizual placut. Unul din avantajele acestor placi este gama de culori ce poate fi combinata in stilul si modelul preferat dar si usurinta cu care se poate monta, neavand nevoie de unelte speciale.

 

Placile ventilate din polipropilena pot fi utilizate si la trafic intens datorita rezistentei mari la greutate sau a temperaturilor extreme. Acestea pot rezista in medii extreme, inghet sau caldura exesiva. Rezista la temperaturi cuprinse intre -30ᵒC si +70ᵒC.

Placile din polopropilena sunt fabricate din materiale de calitate superioara rezistand astfel la substante cum ar fi uleiul, aditivii sau alte substante folosite in garaj, dar si la greutati foarte mari de exemplu greutatea unui camion.

 

Locul in care va fi montata pardoseala din polipropilena  are nevoie de o pregatire minima deoarece nu se vor folosi adezivi sau alte substante fata de pardoselile conventionale ce au nevoie ca suprafata sa fie dreapta sau sa nu prezinte crapaturi.

Pardoseala modulara Fonner Vents poate fi  utilizata la amenajarea interioara cat si amenajarea exterioare. De asemenea poate fi folosita si in amenajarea unei terase.

Puteti folosi acesta pardoseala loc parcare si la expozitii sau standuri de prezentare datorita timpului scurt de montaj. Dar le puteti da multe alte intrebuintari.

 

Curatenia sub placile ventilate este facila, avand nevoie doar de un aspirator.

Datorita sistemului de prindere al pardoselii modulare, acestea se pot schimba foarte usor in cazul in care este o placa sau o portiune mai uzata decat restul podelei ventilate. Nu sunt necesare unelte performante, este nevoie doar de un cleste cu varful indoit sau un carlig. 

 

Specificatii tehnice placa:

Denumire: PP outdoor Ribbed floor

Dimensiune placa: 400*400*18mm

Greutate: 650g/ placa 4062.5 g/mp

Mp/placa: 0.16 mp

Grosime: 18mm

Material: 100% PP polymer de inalta densitate

Trafic: intens

 

Caracteristici loc parcare:

Lungime: 4.8m + 6 cm fiecare margine  (optional)

Latime: 2.4m + 6 cm fiecare margine (oprional)

Greutate: 7.5 kg/mp

Numar total de placi: 72

Culori: Platinum Grey, Panther black, Paradise blue

 

 

GARANTIE: 3 ani

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici