×
  • Pret redus

Pardoseala PP loc parcare Fonner Vents design BMW 1

1.831,48 RON
1.497,48 RON / buc Economiseste 334,00 RON
cu TVA

Oricine poate sa recunoasca acest design, reprezentand chiar sigla celor de la BMW. Nuanta Paradise Blue a pardoselei Fonner este aproape identica cu nuanta de albastru din sigla BMW.
Locul de parcare model BMW 1 este pentru cei pasionati, pentru cei fideli acestei marci, dar si pentru cei care apreciaza calitatea.

Doriti margini pe latura mica?
Doriti margini pe latura mare?
Cantitate

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Pardoseala PP loc parcare Fonner Vents design BMW 1

  

Transforma garajul intr-un loc in care calci cu placere cu ajutorul pardoselei PP Fonner Vents.

Locul de parcare PP Fonner Vents este alcatuit din placi de polipropilena demontabile, acesta fiind un avantaj foarte important in cazul expozitiilor, dar si in cazul schimbarii locatiei garajului.

 

Montajul foarte facil. Locul in care se va realiza lucrarea necesita o pregatire minima inaintea montarii. Suprafata pe care o sa fie montata pardoseala modulara trebuie sa fie relativ dreapta. Daca prezinta mici crapaturi nu este necesara nivelarea locului, acestea se vor acoperi dupa montarea placilor de parsoseala PP.

Datorita sistemului de prindere nu sunt necesare alte echipamente de montaj, putand fi realizat foarte usor prin imbinarea placilor de pardoseala. Montajul se poate face de catre oricine, cu sau fara experienta.

 

Rezistenta. Pardoseala polipropilena este foarte rezistenta fiind proiectate special pentru trafic intens. Astfel sustine fara probleme orice tip de masina, fara sa se crape sau sa se rupa.

Pardoseala PP este rezistenta la ulei, grasimi, antigel si multe alte produse chimice de uz casnic folosite la intretinerea masinii. Rezista la temperaturi cuprinse intre -30ᵒC si +70ᵒC, un atuu ce o face foarte accesibila pentru montat atat in interior, cat si in exterior.  Compozitia materialului din care este fabricata pardoseala modulara o face rezistenta la inghet, dar si la razele UV.

 

Usor de intretinut. Locul de parcare o sa fie foarte usor de intretinut si de curatat, nu este nevoie de solutii speciale de curatare. Folositi un aspirator pentru a indeparta praful depus, apoi spalati suprafata usor cu ajutorul unui mop.

Datorita sistemului de prindere al pardoselii modulare, acestea se pot schimba foarte usor in cazul in care este o placa sau o portiune mai uzata decat restul podelei ventilate. Nu sunt necesare unelte superperformante, este nevoie doar de un cleste cu varful indoit sau un carlig. 

Specificatii tehnice:

Denumire: PP outdoor Ribbed floor

Dimensiune placa: 400*400*18mm

Greutate: 650g/ placa 4062.5 g/mp

Mp/placa: 0.16 mp

Grosime: 18mm

Material: 100% PP polymer de inalta densitate

Trafic: intens

 

Caracteristici loc parcare:

Lungime: 4.8m + 6 cm fiecare margine  (optional)

Latime: 2.4m + 6 cm fiecare margine (oprional)

Greutate: 7.5 kg/mp

Numar total de placi: 72

Culori: 

Snow White, Paradise blue, Panther black

 

GARANTIE: 3 ani

 

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

Pagina: 1
Ai un proiect? Scrie-ne aici