• Pret redus

Pardoseala PP loc parcare Fonner Vents design Alfa Romeo 1

1.632,99 RON
1.298,99 RON Economiseste 334,00 RON
cu TVA

Pasionatii de autoturisme si motorsport cu siguranta stiu istoria producatorului Alfa Romeo. Sigur stiu debutul lor si implicarea in motorsport.
Design-ul pentru locul de parcare Alpha Romeo 1 a plecat de la culorile principale ale siglei, alb si rosu, inspirandu-ne si dupa modelul uneia dintre masinile lor de curse. Daca detii o masina marca Alfa Romeo, locul dedicat de parcare Fonner se potriveste perfect ca pardoseala de garaj.


Doriti margini pe latura mica?
Doriti margini pe latura mare?
Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pardoseala PP loc parcare  Fonner Vents design Alfa Romeo 1

 

Transforma garajul intr-un loc in care calci cu placere cu ajutorul pardoselei PP Fonner Vents.

Locul de parcare PP Fonner Vents este alcatuit din placi de polipropilena demontabile, acesta fiind un avantaj foarte important in cazul expozitiilor, dar si in cazul schimbarii locatiei garajului.

 

Montajul foarte facil. Locul in care se va realiza lucrarea necesita o pregatire minima inaintea montarii. Suprafata pe care o sa fie montata pardoseala modulara trebuie sa fie relativ dreapta. Daca prezinta mici crapaturi nu este necesara nivelarea locului, acestea se vor acoperi dupa montarea placilor de parsoseala PP.

Datorita sistemului de prindere nu sunt necesare alte echipamente de montaj, putand fi realizat foarte usor prin imbinarea placilor de pardoseala. Montajul se poate face de catre oricine, cu sau fara experienta.

 

Rezistenta. Pardoseala din polipropilena este foarte rezistenta fiind proiectate special pentru trafic intens. Astfel sustine fara probleme orice tip de masina, fara sa se crape sau sa se rupa.

Pardoseala PP este rezistenta la ulei, grasimi, antigel si multe alte produse chimice de uz casnic folosite la intretinerea masinii. Rezista la temperaturi cuprinse intre -30ᵒC si +70ᵒC, un atuu ce o face foarte accesibila pentru montat atat in interior, cat si in exterior.  Compozitia materialului din care este fabricata pardoseala modulara o face rezistenta la inghet, dar si la razele UV.

 

Usor de intretinut. Locul de parcare o sa fie foarte usor de intretinut si de curatat, nu este nevoie de solutii speciale de curatare. Folositi un aspirator pentru a indeparta praful depus, apoi spalati suprafata usor cu ajutorul unui mop.

Datorita sistemului de prindere al pardoselii modulare, acestea se pot schimba foarte usor in cazul in care este o placa sau o portiune mai uzata decat restul podelei ventilate. Nu sunt necesare unelte superperformante, este nevoie doar de un cleste cu varful indoit sau un carlig. 

Specificatii tehnice:

Denumire: PP outdoor Ribbed floor

Dimensiune placa: 400*400*18mm

Greutate: 650g/ placa 4062.5 g/mp

Mp/placa: 0.16 mp

Grosime: 18mm

Material: 100% PP polymer de inalta densitate

Trafic: intens

Caracteristici loc parcare:

Lungime: 4.8m + 6 cm fiecare margine  (optional)

Latime: 2.4m + 6 cm fiecare margine (oprional)

Greutate: 7.5 kg/mp

Numar total de placi: 72

Culori: Snow White, Flame Red

 

GARANTIE: 3 ani

 

S-ar putea sa-ti placa

Reviews Reviews (0)

Total rating:
0 1 2 3 4
0/5
Based on 0 reviews
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)