×
  • Pret redus

Mocheta de birou Modulyss First 553 Prussian Blue

121,10 RON
90,82 RON / Salveaza 25%
cu TVA
Cantitate

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Mochetele modulare confera avantajul unei pardoseli in cel mai scurt timp posibil si se caracterizeaza prin unicitate, datorita prosibilitatii de combinare a culorilor. Mocheta de birou de la Smartfloors confera liniste biroului, iar culorile sunt special alese pentru a spori concentrarea la locul de munca.

Mochetele de birou vin sub forma de placi de 50 x 50 cm care se lipesc de suprafata existenta, cu ajutorul unui adeziv special si ofera posibilitatea de adaptare si taiere, fara deteriorare a placilor, pentru a se potrivi exact in spatiul dorit.

Colectia Modulyss First contine mochete modulare buclate, care sunt folosite in special in birouri, spatii HoReCa, holuri, institutii si multe alte, insa nu sunt recomandate pentru locuinta, deoarece au o structura robusta si pot fi incomode la mersul cu picioarele goale pe acestea.
Dat fiind faptul ca au o structura robusta, mochetele sunt rezistente la greutate mare, cat si trafic intens, ceea ce le face perfecte pentru folosirea in spatiile enumerate anterior.  Ele sunt rezistente si in timp si se deterioreaza foarte greu.
Mochetele sunt tratate ignifug si antistatic, ceea ce le face rezistente la caldura si nu reprezinta un pericol pentru spatiile in care se fumeaza, spre exemplu. Nu se aprind la contactul cu obiecte incinse si nici nu se supraincalzesc atunci cand stau o perioada indelungata in lumina directa a soarelui.
Odata lipite de suprafata suport, acestea devin imobile si nu veti avea probleme cu alunecarea. Daca adezivul folosit este unul de calitate, nu trebuie sa va faceti griji nici cu privire la dezlipre.
Modulyss First sunt rezistente la razele UV, astfel ca ele nu se decoloreaza in timp sau sub actiunea directa a soarelui. Ele se pot spala cu diferite solutii de curatat fiindca sunt rezistente la agentii chimici soft.
Sunt foarte usor de montat si nu necesita asistenta sau unelte speciale. Pot fi montate de catre oricine, iar pregatirile dinaintea montajului sunt practic inexistente, doar mici masuratori si taieri ale placilor unde este necesar.
Colectia Modulyss First este disponibila intr-o varietate de culori, 22 mai exact. Sunt ideale pentru birouri, deoarece nuantele nu sunt atat de intense ca cele ale mochetelor Modulyss Alpha. Grosimea lor este de 6.4 mm, putin mai mare decat a celor Alpha.


Dimensiune placa (cm) 50 x 50                                                                   
Grosime placa (mm) 6.4
Compozitie (bucle) 1/10"
Greutate (g/mp) 4300
Greutate dala (g/mp) 540
Densitatea firelor (fire/mp) ~156000/mp
Clasificare EN 1307, 33-LC1
Rezistenta la foc EN 13501-1 (B1-S1)
Rezistenta termica ISO 8302, 0.047mK/W

Culorile disponibile sunt:

Sea Blue

Charcoal

Iris

Prussian Blue

Rust

Pitch Black

Cream

Crimson

Pearl

Terra Cotta

Russet

Platinum

Bistre

Coffee

Coyote

Onyx

Teal

Lion

Jungle Green

Sepia

Wolf

Gunmetal

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici