×

Categorii

Un nou montaj. Pardoseala Flexi-Tile in prim plan!

Publicat: 2018-06-11 17:00:43
Categorii: Lucrari finalizate

Inca un montaj! Progresam rapid si dorim sa le multumim tuturor celor care au avut si au in continuare incredere in noi si in calitatea produselor noastre.

De data aceasta, pardoseala montata a fost Flexi-Tile –o pardoseala modulara din PVC, fiind o alegere perfecta pentru destinatia spatiului supus transformarii. Spatiul de aproximativ 70 de metri patrati, a avut destinatie mixta, fiind impartit intr-o sala de sport si un garaj.

Modelul ales a fost Standard Textured –un model simplu, care se preteaza la o sala de sport, cat si la un garaj. Pardoseala a fost asezata sub forma de tabla de sah in culorile verde si negru, ceea ce a transformat complet locul, dandu-i o nota de eleganta si profesionalism.

Montajul a fost unul usor, datorita pardoselei cu sistem interlocking. Cu toate ca pardoseala nu necesita lipirea, la acest montaj am lipit pardoseala de suprafata existenta pentru mai multa stabilitate, astfel clientul va avea siguranta ca nu vor exista lichide sau mizerie care sa patrunda sub pardoseala si sa ramana acolo.

Pregatirile dinaintea montarii au fost minime. Suprafata existenta, pe care s-a montat pardoseala a fost sapa. Inainte de montaj s-a pregatit suprafata doar prin maturare. Crapaturile sau micile imperfectiuni nu au trebuit acoperite, iar suprafata nu a trebuit nivelata. Pardoseala s-a instalat foarte rapid si usor datorita utilitatii si usurintei in manipulare si montare a acesteia.

De ce este recomandata aceasta pardoseala?

Avantajele clare ale acesteia o recomanda. Pardoseala Flexi-Tile rezista la trafic intens si la greutati mari ceea ce permite accesul auto, astfel ca se potriveste atat pentru garaj, cat si pentru sala de sport, unde exista trafic intens. Aceasta pardoseala are lor de izolator termic, astfel incat caldura din locatie nu se va pierde atat de repede. Ea nu este la fel de rece ca betonul.

Un alt avantaj al acesteia este impermeabilitatea. Lichidele nu trec prin pardoseala, mai ales ca aceasta a fost lipita de stratul suport. Ea este rezistenta si la solutiile care se folosesc in industria auto, astfel incat plasarea acesteia intr-un garaj este o recomandare bine definita.

Un aspect mai putin important din punct de vedere al utilitatii, dar totusi, face parte din avantajele importante ale pardoselei, este avantajul estetic. Aceasta pardoseala, la fel ca celelalte pardoseli Smartfloors este menita sa transforme aspectul unei locatii, facand-o mult mai interesanta si oferindu-i impresia de curat si ordonat.

Datorita acestor caracteristici ale pardoselei, clientul a fost foarte multumit de transformare, vazandu-si spatiul total schimbat si cu mult mai interesant decat inainte.

Distribuie:

Ai un proiect? Scrie-ne aici