Ultimele recenzii ale produselor

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe mar 26, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe feb 13, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Emil Secota Emil Secota pe ian 11, 2018

Recenziile magazinului ( 0 ) RSS Feed
0 1 2 3 4 (0/5)

Momentan nu exista niciun review al magazinului

Pardoseala potrivita pentru spatii comerciale | Flexi-Tile

Published : 2018-08-31 18:10:26
Categories : Prezentare produse

In retail, imaginea conteaza. Pentru a pastra o atmosfera placuta in magazin, pe langa curatenie, trebuie sa luam anumite masuri: aranjarea rafturilor si a produselor in raft, adaugare de muzica ambientala, pastrarea ordinii etc. Pentru multi, si redecorarea pare sa fie o solutie buna. Bineinteles, nu vorbim de redecorare o data pe saptamana si o data sau de doua ori la cativa ani.

Schimbarea pardoselei este o schimbare pe care patronii de magazine aleg sa o faca, deoarece isi doresc o transformare a locatiei si se gandesc si la utilitatea unei pardoseli de calitate.

Pardoseala din PVC Flexi-tile este perfecta pentru astfel de locatii, fiindca ajuta la sporirea confortului clientilor. In general, in retail, toate aspectele legate de imagine si aparitie au un impact puternic asupra perceptiei consumatorului legate de companie, produse sau servicii, deci este important sa facem impresie buna de prima data.

Design-ul si durabilitatea pardoselei Flexi-Tile garanteaza pastrarea imaginii impecabile a podelei magazinului pe o perioada indelungata de timp, in ciuda traficului intens si constant la care este supusa. Scurgerile sau petele afecteaza podeaua, deci trebuie gasita o solutie care sa faca fata cu brio acestor probleme comune.

Pardoseala Flexi-Tile iti ofera avantaj competitiv in fata concurentei prin a te ajuta sa iesi din multime si sa te faci remarcat si lasand o impresie buna asupra potentialilor clienti. Un alt beneficiu major al pardoselei modulare Flexi-Tile este instalarea rapida, ceea ce inseamna ca vei sista activitatea doar pentru o singura zi sau cateva ore, in functie de spatiul pe care doresti sa-l transformi.

Flexi-Tile este o pardoseala modulara din PVC rezistenta la greutate si trafic intens, astfel ca este potrivita pentru spatiile comerciale. Nu se pateaza si nu se decoloreaza sub influenta directa a soarelui, deci se pot monta si in afara spatiului comercial. Asa cum am mentionat mai sus, montajul se realizeaza foarte usor, prin imbinare, datorita sistemului interlocking si nu dureaza mai mult de cateva ore (in functie si de spatiul supus transformarii). Ele reprezinta un avantaj foarte mare pentru locatiile aflate in chirie, tocmai datorita acestui aspect.

Este antiderapanta, reducand considerabil riscul accidentarilor, astfel ca toti clientii spatiului comercial sa isi poata desfasura cumparaturile in siguranta. Suprafata pe care se monteaza placile nu trebuie sa fie pregatita special inainte, nu trebuie sa fie perfect plana si poate prezenta mici crapaturi inainte de montare –pardoseala nu va avea de suferit.

Pe langa spatiile comerciale, Flexi-tile se pot monta oriunde, cateva dintre locatiile recomandate sunt garaje, magazine, birouri, scoli, ateliere, service-uri auto, sali de sport, locuinte, standuri de expozitie si podele temporare.

Aceasta se gaseste sub forma a 3 modele Textured, Diamant si Studded si intr-o varietate de culori, care pot fi combinate pentru a crea o pardoseala unica. In plus, serviciile noastre gratuite de randare iti permit sa te joci cu designul si sa ai o imagine de ansamblu asupra pardoselei pe care urmeaza s-o montezi.

Daca ti-am trezit interesul, modelele cat si mai multe detalii, cum ar fi cele tehnice, le gasesti AICI.

 

Share this content

Add a comment

 (with http://)