Ultimele recenzii ale produselor

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe mar 26, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe feb 13, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Emil Secota Emil Secota pe ian 11, 2018

Recenziile magazinului ( 0 ) RSS Feed
0 1 2 3 4 (0/5)

Momentan nu exista niciun review al magazinului

Pardoseala potrivita pentru service?

Published : 2018-07-23 18:04:37
Categories : Articole informative

Am tot scris despre ce tip de pardoseala se preteaza cel mai bine in salile de sport, langa piscine, in garaje si ateliere de detailing si multe altele, insa nu am lamurit problema service-urilor auto. Ce pardoseala se potriveste cel mai bine unui service auto?

Raspunsul scurt este polipropilena sau PVC, insa raspunsul lung difera de la caz la caz. De ce aceste pardoseli? Aflam imediat in cele ce urmeaza.

Dupa cum bine stim, in lumea business-ului imaginea conteaza foarte mult. Oamenii tind sa judece o carte dupa coperta si sa asocieze prima impresie a service-ului cu rezultatul final, ce se reflecta in calitatea prestarii serviciului. De cate ori s-a intamplat sa auziti “Pare curat si ordonat. Sigur tipii astia sunt seriosi” ? Sigur, intr-un service este greu sa tii curatenia non-stop, mai ales daca ai flux mare de masini care vin si pleaca. Scurgerile de ulei, carburant sau murdaria in general ne dau batai de cap si, cel mai probabil, nu este timp destul pentru a fi curatate la momentul formarii lor, deoarece programarile trebuie respectate.

Astfel ca, ori le lasam acolo pana cand reusim sa le curatam, ori gasim o solutie, fie pentru a le ascunde, fie a le curata repede, fara sa dea peste cap activitatea. Aceasta solutie este achizitionarea unei pardoseli care sa permita curatarea rapida si sa nu se pateze.

Deja stiti ca pardoselile noastre sunt rezistente la greutatea masinilor, cat si la traficul intens, asa ca in cele ce urmeaza, vom prezenta trei alternative de pardoseala modulara care se potrivesc service-urilor auto, fara a mai specifica acest lucru, dat fiind faptul ca toate trei modelele indeplinesc aceasta cerinta.

Fonner Vents

Pardoseala ventilata din polipropilena este o alegere buna pentru service-urile care nu au scurgeri mari de ulei sau diferite substante, asta deoarece acestea intra sub placi si sunt mult mai greu de curatat dupa, insa noi le recomandam atat la interior, dar mai ales la exterior, tocmai datorita acestui aspect. Apa se poate scurge prin placi si eventual printr-un sistem de scurgere, iar suprafata de contact ramane mereu curata.

Este preferata multor saloane de detailing auto din toata tara, deoarece ofera siguranta, ordine si o imagine WOW a incaperii.

Fonner Diamond

Pardoseala din polipropilena, este neventilata si nu permite apei sau solutiilor folosite in industria auto sa patrunda dedesubt. Poate fi o alegere potrivita pentru orice tip de service. Cu toate ca suprafata acesteia este mai lucioasa decat Fonner Vents, aceasta este antiderapanta, iar riscul de accidentare este foarte mic.

Avand stantat modelul diamond, ofera o imagine ingrijita si profesionala.

Flexi-Tile

Pardoseala Flexi-Tile este confectionata din PVC si vine in diverse modele si grosimi, in functie de greutatea si intensitatea traficului. Aceasta este antiderapanta si poate fi montata flotant sau se poate lipi de podeaua existenta.

Este folosita cu precadere in industrie si este foarte rezistenta la substante si solventi. Murdaria se curata extrem de repede de pe suprafata placilor si nu patrunde sub acestea.

Avantajul cheie al acestor pardoseli este ca se pot reloca oricand, se pot rearanja si se pot demonta si remonta, fara a se deteriora. Se monteaza repede datorita sistemului interlocking si nu necesita unelte speciale.

Sunt rezistente la razele UV, deci pot fi montate fara griji in aer liber, insa noi recomandam Fonner Vents pentru exterior. In caz ca ploua, apa se poate scurge prin placi si nu se formeaza balti. Sunt antiderapante si sunt rezistente si la diferite substante folosite in industria auto si suporta cric si capre auto, ceea ce le face perfecte pentru aceasta industrie.

Cele trei tipuri de pardoseala sunt menite sa ofere o imagine noua service-ului dumneavoastra, astfel incat sa inspire seriozitate si profesionalism. Cu siguranta va vor ajuta, atat pe parte de servicii, cat si pe parte de marketing.

 

Share this content

Add a comment

 (with http://)