1234 (201 products)

Ultimele recenzii ale produselor

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De alex alex pe iul 5, 2019
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe mar 26, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe feb 13, 2018

Recenziile magazinului ( 0 ) RSS Feed
0 1 2 3 4 (0/5)

Momentan nu exista niciun review al magazinului

Pardoseala pentru terenul de volei

Published : 2018-09-13 18:35:26
Categories : Articole informative

Continuam Seria “Pardoseala pentru terenuri de sport” cu Pardoseala pentru terenul de volei! La fel ca tenisul, acest sport se poate practica atat indoor, cat si outdoor. Un teren de volei trebuie construit si amenajat astfel incat jocul sa se desfasoare in conditii normale si sa ajute jucatorii sa dea tot ce e mai bun, pentru a reusi sa faca performanta.

Pardoseala este foarte importanta, deoarece este componenta majora a terenului. Ea trebuie sa fie confortabila, antiderapanta si sa reziste foarte bine in timp, atat la trafic intens, cat si la greutate si socuri mecanice.

In primul rand, pentru a schimba pardoseala unui teren, trebuie sa stim dimensiunile acestuia. Ca jocul sa se desfasoare in conditii optime, terenul de volei trebuie sa aiba o suprafata de 18x9m. Dimensiunile suprafetei de joc sunt urmatoarele:

- lungime 18 m

- latime 9m

- inaltimea fileului trebuie sa fie de 2.43m

Pardoselile sunt concepute astfel incat practicarea sporturilor sa se desfasoare in conditii propice dezvoltarii. Ele trebuie sa fie rezistente la frecare, socuri mecanice, deformare, uzura etc.

Ca in cazul oricaror terenuri aflate in aer liber, pardoselile acestora trebuie sa fie rezistente la intemperii si sa aiba caracteristici optime si sigure, creand un mediu propice dezvoltarii sportivilor. Tipurile de pardoseala pe care noi le propunem pentru construirea unui teren de volei outdoor sunt:

·         Fonner sport de exterior (pardoseala modulara din polipropilena, care se monteaza usor prin imbinare, datorita sistemului interlocking si este facuta special pentru a rezista la conditiile meteo nefavorabile si la temperaturi extreme)

·         pardoseli poliuretanice tip tartan (tartan-ul este un material special din mastic sintetic elastic, folosit pentru amenajarea pistelor de atletism si a terenurilor sportive pentru a impermeabiliza si a mari rezistenta terenului la intemperii)

 

 

Pentru terenurilor de volei indoor, recomandam folosirea urmatoarelor pardoseli:

·         Fonner Sport de interior (varianta de interior, neventilata, a pardoselii Fonner Sport de exterior.)

·         Flexi-Tile (pardoseala modulara din PVC care se monteaza tot prin imbinare, fiind antiderapanta este perfecta pentru terenurile indoor)

·         Parchet sportiv

·         Suprafete turnate indoor (pardoseli din cauciuc turnat, usor de intretinut si rezistente)

 

Oricare din aceste pardoseli reprezinta o alegere excelenta pentru un teren de volei. Daca iti doresti mai multe detalii despre pardoselile sportive, poti “rasfoi” paginile virtuale ale site-ului nostru si daca nu gasesti ce cauti, ne poti contacta oricand!

 

 

Share this content

Add a comment

 (with http://)