1234 (201 products)

Ultimele recenzii ale produselor

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De alex alex pe iul 5, 2019
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe mar 26, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe feb 13, 2018

Recenziile magazinului ( 0 ) RSS Feed
0 1 2 3 4 (0/5)

Momentan nu exista niciun review al magazinului

Pardoseala modulara... la terasa

Published : 2018-08-14 12:59:45
Categories : Lucrari finalizate

Pardoseala modulara Fonner Vents poate fi montata in foarte multe locatii datorita adaptabilitatii acesteia la schimbarile climatice si a rezistentei acesteia la diferiti agenti exteriori cum ar fi: greutatea, traficul intens, solutii si solventi, temperaturi extreme, raze UV etc.

Astazi prezentam o lucrare foarte frumoasa de pe terasa unei case.Datorita faptului ca pardoseala Fonner Vents se curata foarte rapid sub jet de apa, s-a optat pentru aceasta, astfel ca mizeria este inlaturata cu apa, care se scurge pe sub placi, inlaturand ceea ce s-a strans sub pardoseala. Terasa este putin inclinata, astfel incat apa sa se scurga si sa nu ramana dedesubt.

Culoarea aleasa este Carbon Grey. Montajul a fost rapid si usor, asa cum v-am obisnuit. Ici-colo s-au taiat placile pentru a se potrivi dimensiunilor terasei si nu au fost necesare pregatiri suplimentare sau speciale. S-au folosit margini pentru a finisa frumos pardoseala.Dat fiind faptul ca pardoseala este montata pe terasa unei casute de la munte, proprietarii s-au interesat de rezistenta acesteia la variatiile de temperatura, cat si la temperaturile extreme. Fonner Vents a fost o alegere usoara datorita calitatii care o recomanda. Rezista la inghet, astfel ca pe perioada iernii nu trebuie sa fie demontata.

Ce putem mai putem spune? Ne bucuram sa vedem ca pardoseala Smartfloors este aleasa de o varietate de oameni pentru o varietate de locatii si le multumim tuturor pentru increderea acordata!

 

Share this content

Add a comment

 (with http://)