Produse noi

Toate produsele noi

Ultimele recenzii ale produselor

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De alex alex pe iul 5, 2019
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe mar 26, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe feb 13, 2018

Recenziile magazinului ( 0 ) RSS Feed
0 1 2 3 4 (0/5)

Momentan nu exista niciun review al magazinului

Pardoseala modulara Fonner Vents - Perfecta pentru evenimente!

Published : 2019-02-05 16:59:35
Categories : Prezentare produse

Am mai vorbit despre ce fel de pardoseala se preteaza evenimentelor, mai ales daca acestea sunt in aer liber, insa astazi vom vorbi despre Fonner Vents in exclusivitate si vom oferi cateva motive pentru care aceasta pardoseala modulara este potrivita standurilor expozitionale aflate in aer liber.

In primul rand, e bine stiut faptul ca atunci cand pregatesti un eveniment, il pregatesti in detaliu, iar standul trebuie sa arate impecabil. Daca ai standul in aer liber atunci s-ar putea ca pardoseala sa-ti dea batai de cap.

Ce pardoseala poate arata bine si sa faca fata la posibilele conditii meteo nefavorabile?

Deci, ca un prim punct important, vorbind strict de evenimente, putem nota aspectul. Pardoseala trebuie sa arate bine, sa scoata standul in evidenta pentru a putea atrage potentiali clienti si pentru a creste gradul de notorietate al afacerii tale. Fonner Vents ofera o gama larga de culori precum: rosu, negru, gri inchis si deschis, albastru, verde, alb si galben si la cerere si alte nuante, astfel ca tu nu trebuie decat sa te gandesti la design-ul pe care il doresti si care crezi ca se potriveste cel mai bine standului tau. Pe langa acest lucru, oferim gratuit si serviciul de randare, astfel ca poti vedea din timp cum ar arata standul tau si modelul pe care l-ai ales si poti face oricand modificarile pe care le doresti.

In al doilea rand, este vorba despre confort. Prima zi la eveniment trece repede, in general, insa ce facem in a doua zi, a treia sau a patra? Multi sunt tentati sa afirme ca un covor este mult mai confortabil, insa sinceri sa fim, nu este mare diferenta. Gandeste-te putin, faptul ca stai in picioare mult timp, fie ca este covor, fie ca este ciment, se va simti la fel.

In ceea ce priveste Fonner Vents, sunt special concepute pentru a fi confortabile, mai ales pentru cazurile in care se lucreaza mult in picioare. O ingrijorare din partea doamnelor si domnisoarelor o reprezinta problema pantofilor –daca port pantofi cu toc? In principiu, nu va fi nici o problema la tocurile de circumferinta normala, insa totul depinde de dimensiunea tocului.

In al treilea rand, asa cum am specificat mai sus, vorbim despre conditiile meteo nefavorabile. Sigur, te poti uita la meteo sa aflii vremea, insa dupa cum stii si tu, un eveniment se programeaza cu mult timp inainte, iar vremea se poate schimba. Nu de fiecare data va fi insorit, iar pentru un eveniment in aer liber va trebui sa iei in considerare si acest aspect. Cu Fonner Vents nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la precipitatii, spre exemplu. Ele sunt special concepute pentru a fi folosite in exterior. Sunt ventilate, astfel ca apa va trece prin ele si nu va forma balti deasupra placilor. In plus, sunt antiderapante, deci nu vei avea probleme cu alunecarea!

In ultimul rand, este vorba despre utilitate. Fata de alte pardoseli, aceasta pardoseala este modulara, astfel ca poate fi montata si demontata ori de cate ori este nevoie, fara a se deteriora, ceea ce o face perfecta pentru evenimente si standuri expozitionale.

Ca si un rezumat al avantajelor pardoselii modulare Fonner Vents regasim: aspect inedit, confortabilitate, rezistenta la conditii meteo nefavorabile si rezistenta la socuri mecanice si substante, cat si utilitate crescuta, modularitate.

Share this content

Add a comment

 (with http://)