×

Categorii

Pardoseala din PVC - Flexi-Tile

Publicat: 2018-04-10 17:22:45
Categorii: Prezentare produse

Pe masura ce avansam cu tehnologia, pretentiile noastre cresc. Ne dorim lucruri de calitate, durabile si stabile. In plus, timpul nostru este din ce in ce mai pretios. Asa ca nu avem nevoie sa ne complicam foarte mult cu montarea anumitor obiecte. Astfel sta situatia si cand vorbim despre pardoseli. Orice proprietar de hala industriala de mici sau mari dimensiuni, garaj sau sala de sport isi doreste sa se alinieze ultimelor trend-uri in materie de pardoseli interioare. Pentru ca totul trebuie facut rapid, dar si calitativ superior, majoritatea celor care au nevoie de o pardoseala aleg magazinul SmartFloors. De ce?

Pentru ca le pune la dispozitie un produs revolutionar ce ii va multumi pe deplin. Este vorba de pardoseala din PVC Flexi Tile. Sunt pardoseli modulare de tip interlocking. Cu ele nu veti mai avea bataile de cap ale clasicelor perdoseli de garaj, care sunt si costisitoare si greu de intretinut.

 

Pardoselile interlocking sunt cele mai practice. Se monteaza foarte usor pe orice tip de suprafata. Nu este necesar sa faceti reparatii decat in cazul in care suprafata pe care le veti aseza prezinta defectiuni majore. Nu aveti nevoie de o armata de oameni specializati. Daca suprafata pe care trebuie montate este una de mici dimensiuni, puteti face acest lucru chiar dumneavoastra. Nu trebuie sa va faceti griji nici macar daca este vorba despre o suprafata mai mare. Cu putini oameni puteti rezovla problema in doar cateva ore de munca.

 

Deteriorarea acestor placi modulare Flexi Tile este destul de rara, insa, daca acest lucru se intampla, nu este nevoie sa demontati intreaga suprafata. Puteti schimba doar placa deteriorata. De ce spuneam ca se intampla rar ca o placa modulara Felxi Tile sa se deterioreze? Pentru ca ele sunt facute din materiale de inalta calitate, rezistente la trafic intens, la variatii mari de temperatura si nu se distrug la contactul cu anumite substante chimice. Puteti monta pardoselile si in exterior, insa pentru a face acest lucru este recomandat de specialistii de la Smartfloors sa le lipiti cu un adeziv special.

 

Pardoseala Flexi Tile va este oferita in mai multe variante de culori astfel incat sa realizati o podea personalizata, fie in combinatii de nuante, fie in tonuri uni. 

Distribuie:

Ai un proiect? Scrie-ne aici