×

Categorii

Montaj pardoseala modulara. Professional PDR Timisoara

Publicat: 2018-07-26 17:06:47
Categorii: Lucrari finalizate

Un nou montaj ne incanta si de data aceasta. Este vorba despre Professional PDR Timisoara, un atelier auto care a ales pardoseala Smartfloors pentru a-si schimba total imaginea.

Ii multumim pentru increderea acordata produselor noastre, cat si noua, ca oameni carora le place sa vada astfel de transformari.

Fiindca peretii erau vopsiti in gri si rosu, culorile alese au fost, bineinteles, Carbon Grey si Flame Red. Modelul tabla de sah, dupa cum stiti, este preferat de multi clienti, iar Professional PDR Timisoara a ales acest model, deoarece inspira profesionalism, intr-o maniera eleganta si prietenoasa.

Atelierul de 54 metri patrati a avut ca strat suport betonul, care nu prezenta defectiuni. Pardoseala aleasa a fost Fonner Vents, deoarece clientul s-a convins ca murdaria poate fi foarte usor indepartata. Montajul a fost unul rapid si simplu, confirmat de client.

Ne place foarte mult cum arata incaperea. Faptul ca ferestrele sunt mari, iar cantitatea de lumina care intra este destul de mare, pardoseala se vede foarte bine, ne mai fiind nevoie de surse de iluminare artificiale pentru a scoate in evidenta eleganta.

Distribuie:

Ai un proiect? Scrie-ne aici