Ultimele recenzii ale produselor

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe mar 26, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe feb 13, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Emil Secota Emil Secota pe ian 11, 2018

Recenziile magazinului ( 0 ) RSS Feed
0 1 2 3 4 (0/5)

Momentan nu exista niciun review al magazinului

Mocheta office pentru spatiile de birouri

Published : 2018-08-21 18:54:33
Categories : Articole informative

Ati observat ca atunci cand intrati intr-un birou, primul lucru care va atrage atentia este pardoseala? Pentru a avea un aspect placut, majoritatea celor care amenajeaza cladirile de birouri si spatiul efectiv de lucru, aleg mocheta office. De ce se opteaza pentru mocheta? Deoarece mocheta are un aspect placut, este usor de intretinut, nu se deterioreaza repede si este antiderapanta.  In plus, este silentioasa, astfel ca nu distrage atentia de la lucru si confera un loc de munca linistit, propice pentru dezvoltare si performanta.

Mocheta de birou pe care noi o comercializam si o recomandam este mocheta modulara de la Modulyss, care este disponibila intr-o varietate de culori si nuante pentru a va putea da frau liber imaginatiei si sa creati un model potrivit atmosferei biroului.

Mocheta modulara Modulyss se imparte in doua colectii. Colectia Alpha si colectia First se diferentiaza, in primul rand, prin grosime. Colectia Alpha contine placi de mocheta modulara de 5.8mm grosime si este disponibila in 14 culori, mai intense decat ale colectiei First. Colectia First contine mocheta modulara de 6.4mm grosime si este disponibila in 22 de culori. Cele din urma sunt ideale pentru birouri, deoarece ofera culori neutre care denota profesionalism si confera liniste, ajutand la concentrare.

Mocheta office este rezistenta la greutate, cat si la trafic intens, ceea ce o face perfecta pentru folosirea in spatiile de birouri. Este rezistenta in timp si se deterioreaza foarte greu. Este tratata ignifug si antistatic, oferindu-i rezistenta la caldura, astfel ca nu reprezinta un pericol pentru spatiile in care se fumeaza, spre exemplu. Placile de mocheta pot sta, fara probleme, sub influenta directa a soarelui, fiindca nu se supraincalzesc.     

           

Nu exista probleme cu alunecarea, deoarece odata lipite de suprafata suport, mocheta devine imobila, iar daca adezivul folosit este unul de calitate, nu vor exista probleme cu privire la dezlipirea placilor de pe stratul suport.

Am spus mai devreme ca nu trebuie sa va faceti griji de razele solare, si asta deoarece mocheta pentru birou este rezistenta la razele UV si nu se decoloreaza in timp. Se poate spala cu diferite solutii de curatat datorita rezistentei acesteia la agentii chimici soft.

Ca si montaj, sunt foarte usor de montat si nu necesita asistenta sau unelte speciale. Pot fi montate de catre oricine, iar pregatirile dinaintea montajului sunt practic inexistente, doar mici masuratoi si taieri ale placilor, acolo unde este necesar. Placile necesita lipirea de stratul suport cu ajutorul unui adeziv.

Dat fiind faptul ca petrecem o mare parte a timpului in birou, incercam, prin diferite mijloace, sa ne facem spatiul de lucru mai placut. Poate ca schimbarea pardoselei nu se afla in sfera capacitatii decizionale ale unui simplu angajat, insa daca tu ai de luat o astfel de decizie, nu ezita sa oferi o sansa mochetei modulare!

 

Share this content

Add a comment

 (with http://)