1234 (201 products)

Ultimele recenzii ale produselor

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De alex alex pe iul 5, 2019
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe mar 26, 2018
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De Robert Dalcu Robert Dalcu pe feb 13, 2018

Recenziile magazinului ( 0 ) RSS Feed
0 1 2 3 4 (0/5)

Momentan nu exista niciun review al magazinului

Mocheta modulara Modulyss

Published : 2018-10-17 12:17:08
Categories : Prezentare produse

Mochetele modulare confera avantajul unei pardoseli in cel mai scurt timp posibil si se caracterizeaza prin unicitate, datorita prosibilitatii de combinare a culorilor. Mocheta placi de la Modulyss confera liniste biroului, iar culorile sunt special alese pentru a spori concentrarea la locul de munca. Placile masoara 50 x 50 cm si se lipesc de suprafata existenta, cu ajutorul unui adeziv special si ofera posibilitatea de adaptare si taiere, fara deteriorare a placilor, pentru a se potrivi exact in spatiul dorit.

Colectia Modulyss contine mochete modulare buclate, care sunt folosite in special in birouri, spatii HoReCa, holuri, institutii si multe alte, insa nu sunt recomandate pentru locuinta, deoarece au o structura robusta si pot fi incomode la mersul cu picioarele goale pe acestea.

Aceasta se impare in doua colectii, si anume: Modulyss First si Modulyss Alpha.

Diferenta intre Modulyss Alpha si Modulyss First este in primul rand de culoare. Modulyss Alpha este disponibila in 14 nuante, mai intense decat ale mochetelor Modulyss First, care numara in colectia sa 22 de nuante. In al doilea rand, grosimea colectiilor difera, placile Alpha fiind putin mai subtiri, masurand 5.8 mm grosime, iar cele First, 6.4 mm.

 

Modulyss Alpha

Colectia de mochete modulare Alpha este disponibila in 14 nuante diferite, atat in culori subtile, cat si vibrante. Acest produs ofera o gama variata de posibilitati in ceea de priveste alegerea si design-ul. Alpha este certificata pentru o clasa 33 de utilizare si, prin urmare, este foarte potrivita pentru zone cu trafic intens. 

 

Modulyss First

Colectia de mochete modulare First este disponibila in 22 de culori, si ofera camerei o frumusete subtila si eleganta. Se ofera o gama variata de posibilitati in privinta design-ului.

 

Ambele colectii au urmatoarele caracteristici:

·         Rezistenta la trafic intens

·         Tratata ignifug

·         Rezistenta sporita la abraziune

·         Stabilitate

·         Rezistenta la raze UV

Dat fiind faptul ca au o structura robusta, mochetele sunt rezistente la greutate mare, cat si trafic intens, ceea ce le face perfecte pentru folosirea in spatiile enumerate anterior. Ele sunt rezistente si in timp si se deterioreaza foarte greu.


Mochetele sunt tratate ignifug si antistatic, ceea ce le face rezistente la caldura si nu reprezinta un pericol pentru spatiile in care se fumeaza, spre exemplu. Nu se aprind la contactul cu obiecte incinse si nici nu se supraincalzesc atunci cand stau o perioada indelungata in lumina directa a soarelui.

Odata lipite de suprafata suport, acestea devin imobile si nu veti avea probleme cu alunecarea. Daca adezivul folosit este unul de calitate, nu trebuie sa va faceti griji nici cu privire la dezlipre.

Mochetele Modulyss sunt rezistente la razele UV, astfel ca ele nu se decoloreaza in timp sau sub actiunea directa a soarelui. Ele se pot spala cu diferite solutii de curatat fiindca sunt rezistente la agentii chimici soft.

Sunt foarte usor de montat si nu necesita asistenta sau unelte speciale. Pot fi montate de catre oricine, iar pregatirile dinaintea montajului sunt practic inexistente, doar mici masuratori si taieri ale placilor unde este necesar.

Fie ca este vorba de un birou, o camera de hotel sau un restaurant, puteti opta cu incredere pentru mocheta modulara Modulyss pentru a va transforma spatiul pe care il detineti.

Share this content

Add a comment

 (with http://)