×
  • La reducere!

Covor PVC Gerflor Mipolam Classic Grey 0303

87,49 RON
69,99 RON / mp Salveaza 20%
cu TVA
Cantitate
in stoc furnizor

Ai un proiect ? Scrie-ne aici!
 

 

 

Gerflor Mipolam Classic Platinum 0002

este un covor PVC omogoen produs de Gerflor, in Franta. Gerflor este unul dintre cei mai mari producatori de covor PVC din lume. Produsele sunt fabricate in Franta, iar calitatea lor este verificata la cele mai inalte standarde.

Gerflor produce o gama numeroasa de covoare PVC avand produse care acopera orice necesitate din domeniul pardoselilor.

 

Gerflor Mipolam Classic Platinum 0002  este un covor pvc omogen, in grosime de 2mm care este foarte eficient ca si cost, are o gama de culori foarte mare si se potriveste in spatiile cu trafic. Spre deosebire de covorul PVC omogen, este format din 3 straturi. Spatele acestuia este intarit cu fibra de sticla, iar stratul de culoare are deasupra un strat de uzura .

Tratamentul PUR – Nume are aplicat din fabrica un tratament care il ajuta sa aiba o rezistenta mai buna la factori externi de uzura. Acest tratament PUR face ca murdaria sa nu adere pe covorul PVC si ajuta utilizatorul la o curatare mai usoara.

 

Gerflor Mipolam Classic Platinum 0002 este prietenos cu mediul, dar si cu instalarea in spatiile locuite. Emisiile de compusi organici volatili sunt sub limita de detectare (VOC <10 μg / m3), iar produsul are clasificarea A+ (clasa maxima), certificarea Floorscore si M1 pentru calitatea aerului din spatiile unde este instalat.

Acesta are o eficienta impotriva bacteriilor de peste 99% in mai putin de 24 de ore dupa ce este instalat, conform ISO22196.

 

Gama Mipolam Classic are o suprafata uniforma, lipsita de pori,  care face o bariera impotriva lichidelor de orice tip iar petele nu adera la acesta.

 

Covorul PVC se produce in role, care au de obicei 2 m latime, iar lungimea este de 20 sau 25 metri liniari.

Montarea covorului PVC se face pe suport solid si nivelat. Cel mai indicat este ca montajul sa se faca peste o sapa autonivelanta, iar covorul PVC este lipit cu adeziv pe stratul suport.

Imbinarile intre bucatile de covor PVC se fac prin sudare cu  cordon de cauciuc. Sudura se face cu ajutorul unei suflante de aer cald.

 

De cele mai multe ori este nevoie de obtinerea avizului DSP pentru unele spatii cu destinatie medicala sau care necesita o igiena inalta. Astfel ca covorul PVC  va fi montat tinandu-se cont de anumite norme de instalare. Principalele detalii sunt montajul covorului in scafa (ridicat pe perete aproximativ 5-8 cm), iar sudarea colturilor sa se faca cat mai cursiv, incat curatatea sa fie facila.

Daca aveti un proiect si doriti instalarea covorului PVC Gerflor Mipolam Classic Platinum 0002 va stam la dispozitie, atat cu servicii de instalare, documentatie de conformitate si fise tehnice, dar si servicii postinstalare, precum mentenanta, tratamente sau reconditionare.

 

Caracteristici:

Gerflor Mipolam Classic Platinum 0002  se preteaza in destinatii cu trafic intens precum: cabinete medicale, bucatarii, vestiare, gradinite, scoli, spitale, spatii comerciale, etc

Antiviral si antibacterial

Are un design directional si o paleta larga de culori si imprimeuri.

Este omogen, avand aceasi structura pe toata grosimea lui.

Mipolam Classic

Varianta:

Tip covor PVC: Omogen

In placi sau in rola: In rola (se poate comanda si sub forma de placi din PVC)

 

Specificatii tehnice

Tip covor PVC: Omogen

Grosime: 2mm

Grosime strat uzura: 0mm

Greutate: 3.3 kg / mp

Latime rola: 2m

Lungime rola: 20m

Izolare fonica: 0 dB

Clasificare la incendiu:Bfl-s1

Tratament suprafata: PUR

Calitate aer VOC: <10 μg / m3

Confort la calcare: clasa b

Clasa Aderenta: R10

Recenzii Recenzii (0)

Rating total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ai un proiect? Scrie-ne aici