×

Lista de produse dupa marca Flexi-tile™

Producator international de pardoseli profesionale din PVC.


Unicorn Mouldings Limited este o societate cu actionari din Marea Britanie care este specializata in productia de pardoseli modulare din PVC.
Stabiliti in Irlanda de nord din 2002 avem facilitatile de productie in Markethill iar birourile sunt localizate in Lisburn.
Unicorn Mouldings sunt specializati pe productia de pardoseli modulare in special al brand-ului Flexi-Tile™. Brandul Flexi-Tile este distribuit atat in UK si Europa, cat si global prin alte piete internationale.
Cu o vechime mai mare de 10 ani, brandul Flexi-Tile™ se regaseste ca lider de piata intre producatorii de pardoseli din PVC.


Gama Flexi-tile™ ofera o varietate de produse in care se regasesc atat produse cu proprietatie ignifuge, antialunecare, cat si produse speciale precum cele Anti Statice si ESD. Acestea sunt fabricate astfel incat sa ofere o solutie profesionala pentru toate locatiile posibile si orice cerinte ale clientului.
Montajul facil al podelelor modulare Flexi-Tile™ este recomandat atat in aria industriala, cat si in cea comerciala si rezidentiala.

 

 


Unicorn Mouldings face eforturi constante pentru a proteja mediul incojurator in tot

procesul de productie.
Pentru un impact cat mai mic asupra mediului toate resturile ramase la fabricarea produselor sunt reciclate in incinta fabricilor Flexi-Tile™, toate produsele fiind proiectate astfel incat sa dauneze cat mai putin.
Noi oferim servicii de reciclare pentru placile PVC care si-au incheiat durata de viata.
De altfel, personalul nostru asigura un nivel profesionist de servicii clienti. Cu ajutorul acestuia putem oferi termene de livrare eficiente, solutii profesioniste de pardoseala, dar si informatii tehnice necesare proiectelor dumneavoastra.

Ai un proiect? Scrie-ne aici